Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 分享一下入坑一年的少少收藏 & 剛造好o既Display櫃

回復 42# kimlam

Thanks, 師兄:77:
可以PM我你做櫃間傢俬舖d資料嘛? 謝謝!
師兄,TDK batmobile,這樣長期放著,小心前輪心會斷,最好放個小盒子在車底,把它升高小許重力轉到車底,因隻嘢都幾重,
咁化學? 完全無諗過會咁易爛....
師兄係指o係車底加一個盒仔, 令前輪不著地嗎??
多謝師兄提示^^
回復 50# kimlam

對呀,因之前有師兄試過斷咗,這都是他們經驗之談
我都係用盒仔,令四輪不著地
回復 51# DanDan
咁大鑊!? {:1_206:}
我都係第一次聽到...
超鍾意呢四架車, 如果爛左好灰囉....
回復 53# kimlam

我也十分喜歡這架mobile,把它緊緊升起少少,看似著地,其實離地,這便不影響外觀,部嘢都不輕架
回復 43# kimlam

..........................................:64:
我怕大家都係fbk睇過, 再出post 怕人覺得煩。。。哈哈
maxy2k 發表於 21-10-2013 12:19 PM

原 來 係 Max 兄 你 ... 200 like 未 呀 !! :71:
簡單而有氣勢:71:
回復 43# kimlam

師兄, 可唔可以PM埋我訂櫃既地址, 我都想整{:1_235:}
同埋LED燈仔係咪用膠紙痴上去??
咁會唔會好難拆返落黎? 同會唔會有膠紙漬係玻璃上?
Add marks for support and hope u will be a toys fans soon~~~~~~~ :)
好正AR 架BATMOBILE~~~勁AR
架蝙蝠車已經冇得輸, 都未計其他