Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 神聖衣天龍座 - 紫龍(十週年版)登場~

Ray文兄,就算CD ROM都知你聖鬥士全制霸,如果有邊款你冇入,果隻一定唔係聖鬥士{:1_213:}

我自問都跟神話跟得好足,不過限定制霸真係跟唔起{:1_225:}
平時睇開post都聽過閣下大名
samuel2 發表於 19-10-2013 09:34 PM

真係咁出名咩.....................:35:
始終覺得TV色淡D靚D
但10週年色聖衣形態就唔錯
有種閃令令既感覺
卡妙 發表於 19-10-2013 09:54 PM

十週年版用色始終有佢獨特的地方...............:love:
全個TD都知你有錢
yugi 發表於 19-10-2013 10:05 PM

唔係掛................我很窮呀..................好多野仲要贖返呀...........{:1_240:}
文兄係大連紅人
iamfinethankuuu 發表於 19-10-2013 10:19 PM

就係多得你地週圍散播謠言................{:1_204:}
Thanks Ray文~! Very nice photo and sharing~
聖鬥士紫龍 發表於 19-10-2013 10:48 PM

THX, 十卜...................:)
魔鬼文出post一定支持啦
SimonC 發表於 19-10-2013 10:49 PM

THX 西門兄.......................{:1_227:}
To be honest, I think the product doesn't look really good ! At this price, I rather spend money on  ...
gapkwan 發表於 19-10-2013 11:06 PM

各有各特色, 但十週年版作為死士一定要支持呢~:)
再次恭喜文兄入新野,不過我都系比較期待OCE 10週年我應該五入,畢竟無玩開舊神話
barrydudu 發表於 19-10-2013 11:52 PM

THX barry兄, 十週年版用色真係唔錯架~{:1_220:}
十週年版用色始終有佢獨特的地方...............
ray文 發表於 20-10-2013 04:15 PM

冇錯:71:所以冇玩開星矢既我都要入反set睇吓門囗:$:$
Ray文兄,就算CD ROM都知你聖鬥士全制霸,如果有邊款你冇入,果隻一定唔係聖鬥士

我自問都跟神 ...
adidas 發表於 20-10-2013 04:13 PM

過獎喇adidas兄, 大家都係為愛而儲啫..............:love:
冇錯所以冇玩開星矢既我都要入反set睇吓門囗
FRAK 發表於 20-10-2013 04:31 PM

要啦, 話晒都十週年嘛.....................值得珍藏呀~{:1_220:}
真係咁出名咩.....................
ray文 發表於 20-10-2013 04:14 PM

每個玩聖衣神話既師兄當然識得Ray文大大:x
全霸條路制真係唔易行,真心佩服。
我成日都有睇你啲post既,不過小留言啫,哈哈。
每個玩聖衣神話既師兄當然識得Ray文大大
全霸條路制真係唔易行,真心佩服。
我成日都有睇你&#21874 ...
samuel2 發表於 20-10-2013 06:13 PM

過獎喇………其實小弟只是一名小小的玩家啫………大家有時間都分享下呢……:)
十週年版既顏色係比較濃色而鮮艷,而TV版隻色係比較淡色而高雅,各有各特色!:^