Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 手機影::Hottoys MK21::土豪金

丫,我唔敢扭爆地post
教教我
cergo 發表於 19-10-2013 04:23 PM

有教學架~~

http://toysdaily.com/discuz/thread-209238-1-1.html
美圖!請問有冇sad?
wongyingying 發表於 19-10-2013 04:27 PM

大SAD,無。
少花有,當戰損OK的。
靚靚相。貓貓好野!
ba2784 發表於 19-10-2013 05:13 PM

THANKS BA兄,近期完全無時間係屋企影,唔似師兄不斷有得玩...:help:
貓大終於出圖!! GOOD!! :71:
呢隻乜配件都無, 只係平MK42 五草, 入多隻MK42 好過...
個地台真係縮皮
Workshop就用DX11小丑張枱, 加4個轆, 連個鉛筆窿都唔補返就照用
今次個地台直情無電線、無燈, 塊電池蓋仲索性痴死佢
真係無誠意到呢.......................{:1_206:}
師兄,想問其實ht 係唔係做到爆地post?  第一次買ht, 入隻7 仔,但好似扭極都扭唔到,又唔敢太大力,驚扭斷。。。
師兄,想問其實ht 係唔係做到爆地post?  第一次買ht, 入隻7 仔,但好似扭極都扭唔到,又唔敢太大力,驚扭斷 ...
eric1214 發表於 19-10-2013 07:41 PM

乜七?爆到的,  七me~

http://toysdaily.com/discuz/thread-209238-1-1.html

爆壞肯定唔會,爆花就難講啦...
貓大終於出圖!! GOOD!!
呢隻乜配件都無, 只係平MK42 五草, 入多隻MK42 好過...
kimlam 發表於 19-10-2013 06:08 PM

如果义八可以入到mk42....小弟都想入.....:help:
個地台真係縮皮
Workshop就用DX11小丑張枱, 加4個轆, 連個鉛筆窿都唔補返就照用
今次個地台直情無電 ...
toms110 發表於 19-10-2013 06:17 PM

其實小弟係其他post都講過,如果呢隻土豪金唔係限定,任訂的話,千五都唔值。

七义都有人要主要都係限定兩個字作怪。

加上pi隻 金mk7又出得差,又貴,至令人錯覺mk21值追。   

而家係外面八百八百咁逐少少出,物以稀為貴,連小弟都中左圈套....兩次....
爆得好,相信只有猫兄可以實現全部IM一齊爆地既場面{:1_214:}
嘩真係要偷下師先得:71:
catcat 師兄,如果想賣另外一盒Mark XXI, 通知聲小弟吖, thx:shy:
佩服ching 呢隻都爆地 :@
Thanks for sharing. Beautiful shots as always. We don't have this figure in US. Everybody is waiting if SS will put it up for preorder.
靚手機相, 佩服~~!!:64: