Toysdaily 玩具日報

查看: 14489|回復: 17

[其他] 散貨? 定司徒夾帶Again?

陰謀論者可以不用猜測這帖是何居心, 眼見好大問題, 而該店仍然收訂中, 居心就是要提醒玩家們小心, 如果訂了MK42/IP一類HT期貨的話, 損失可是四位數字的.

話說這間ins前店長, 人稱司徒夾帶的人物, 最近換電話, 狂散貨, 走的又急又平, 還要定下時限, 難免令人以為, 這是司徒夾帶again.

一般供貨數期30-60天計, 下個月份可能人去樓空了.

其實江湖傳聞還有不少, 不過無證無據, 留給店主的舊識回文好了.

講完! 潛!
2樓果間? 帶眼鏡果個? 今日去Display 櫃已經執空左。
樓主 on dog 7 6 兄,歡迎今日加入 td。
姐係邊間呢{:2_305:}
回復 4# 東方無敵

「玩具」界嘅「傳奇」......
:67: 我尋日7點去到佢無開門,平時呢個時間都有開 。
回復 6# 低能加爾

"裝"唔"裝"裡面有無執清光{:1_215:}
半年已過,要走係時候:45:
上次ins單野走數以百萬計,今次唔知又幾多呢?

BTW,  小弟都有張百五銀波地單係手,仲諗住第二彈出品,應該未咁快爆煲添...

出一次櫃就骨到水,抵佢發...
回復  低能加爾

"裝"唔"裝"裡面有無執清光
wing1123 發表於 19-10-2013 11:42 AM

因為入面無燈,望門口只有黑色,當時因為唔知有呢單疑似走佬野,所以無細心留意 :64: 今日去買書時順便望吓先 ∼
上次ins單野走數以百萬計,今次唔知又幾多呢?

BTW,  小弟都有張百五銀波地單係手,仲諗住第二彈出品,應 ...
catcat 發表於 19-10-2013 12:18 PM

魚半Body?
梗係delay咗半年, 中毒果個......:(
魚半Body?
梗係delay咗半年, 中毒果個......
toms110 發表於 19-10-2013 06:00 PM

中毒著粒body,yes...

訂的時間都驚佢走佬架,不過百幾銀,走左當係買佢人格囉...
If this is true, SHAME!
今天是10月22.....................玩完

下次可能改個名, 改過場, 又一條好漢.................................
好彩中毒body已退訂,見佢地有一次幾個股東講,d野點分配,應該差不多.