Toysdaily 玩具日報

查看: 15296|回復: 28

[ENTERBAY] 2014年 Dennis Rodman

Bill爺話:

2014年我们将展开一系列令全球球迷热血疯狂的NBA传奇球星系列~这系列将会由前公牛球星"大虫"超级篮板王~ 丹尼斯 罗德曼~Dennis Rodman 展开序幕~产品首发日罗德曼将会来到我们国内专门店跟各球迷见面并举行签卖会,敬请关注信息~

真身到場!!!!?{:1_197:}
但個人偶好得過Storm Toys??
香港會唔會有得訂先?
要睇模,唔想睇相:42:,不過有期都好,睇怕又係動漫… 阿Bill你睇到既話,真係建議主場作客各一,4款不同頭雕,4對鞋,寧願貴小小…
Rodman!! Good choice!
期待 !! 跟 Storm Toys 正面交鋒!

回復 4# 小志強

隨時好似MJ一樣出十款八款, 每款有少少唔同慢慢食...
RODMAN最殺食係佢髮型多到爆,真係閒閒地10個8個頭都出得到,同埋佢全身TATOO真係睇BILL爺功力喇
洛文可以出Piston同公牛版本....公牛可以出輻射頭,公牛頭等等不同髮型版本...

PS: 身上d紋身如果做得好,我會更期待佢出AI......
Rodman 呢隻你真係唔好癲呀 Bill爺, 出兩三隻還可, 出得多真係蝕死你.....
回復  小志強

隨時好似MJ一樣出十款八款, 每款有少少唔同慢慢食...
chankb 發表於 17-10-2013 02:51 PM

咁就出到2020都出唔完,小馬,湖人,公牛,馬刺,底特律,主場作客都10款………
正呀喂~~~~~~~~~~~~
Rodman 起碼有十個八個髮型
EB不可能出十隻八隻的  就算佢肯出 相信Rodman迷亦頂盡買兩三隻
建議EB考慮出可替換頭髮  一個Rodman跟三個頭髮
0甘樣可以讓玩家有多幾個頭髮之餘  又唔使出太多隻Rodman
正Ar!!到時睇吓邊間出得好啲啦
咁就出到2020都出唔完,小馬,湖人,公牛,馬刺,底特律,主場作客都10款………
小志強 發表於 17-10-2013 03:51 PM

理論上有紀念價值ge都係得Piston同公牛....但有特色ge髮型就.......= =|||
又雙版權? 個間storm  toys facebook 又話拿左版權....