Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Metal Build 會場版 Exia 開訂

回復 45# 超級玩具迷

上次卡隆日本係抽選,香港係一人一隻;今次改為受注,行貨應該照跟,就算唔跟,訂日版都係出路,有咩唔開心?
受注姐係係同魂Shop訂,有幾多order做幾多阿!
回復 45# 超級玩具迷

因為見好多人又話唔想俾炒家賺,要自己上p-pandai買,
到時塞車買唔到,出去買貴貨又依依哦哦
因為見好多人又話唔想俾炒家賺,要自己上p-pandai買,
到時塞車買唔到,出去買貴貨又依依哦哦
超級玩具迷 發表於 2-11-2013 01:25 PM

之前因為數量限定先到先得!

我係見之前幾個獅子ex 既post,
一開波已經講左應募,跟住好多人就話上網去p-bandai買唔益炒家,
雖然未知今次點樣,但如同上次加隆一樣,1個ac限一盒,
到時咪又塞車,買唔到既咪又上黎嘈,跟住又話要出去食貴貨,
呢d post睇得多啦,我知日版訂幾多都得,
正路今次日版應該比p-bandai平,因為依家叫匯率低,
加隆果陣仲要10算,但見到個個講到好似唔想益炒家咁,
要上去買,所以先講唔一定就好多貨姐,
如果連p-bandai都任篤咁隻野一定死硬,賺錢果個就只有笨大,
其實笨大今次醒,知道呢2隻係膽,倒不如就應募,變相自己賺最多
回復 50# 超級玩具迷

今次魂限個勢,唔似一人一隻,隨時要幾多有幾多;上次卡隆因為日本唔賣比排隊黨,日魂網又抽選,香港有先到先得自然打大交。
今次情況同上次好唔同,起碼大圍都覺得隻隻炒唔起,少左班炒仔買,我覺得點都買到;不過誠如師兄所言,實有人睇淡搏插水,點知錯過左升番再輸打贏要,咁果班都唔算真正玩家啦,由佢啦
我係見之前幾個獅子ex 既post,
一開波已經講左應募,跟住好多人就話上網去p-bandai買唔益炒家,
雖然未知今 ...
超級玩具迷 發表於 2-11-2013 02:15 PM

如港魂開訂...
會平過日本個邊...
因為港魂已轉用匯率計...
唔係之前乜都十算...
但訂唔訂到就另計...
其實抽選同魂限係未同一樣既貨?

之前還仔trans-am開1.8k,咁如果佢又有魂限定但個價唔同左唔知佢會點做呢?
所謂魂限既00raiser 萬八yen而家一樣要二千
所謂魂限既00raiser 萬八yen而家一樣要二千
鬼道有人 發表於 2-11-2013 07:05 PM

你估依家仲係十幾算既魂限時代咩...
:he:
日本都寫都明唔係抽選而係受注
香港魂SHOP會敢限一人一隻截自己水路?
日版魂SHOP頑童可以做到無限供應, 港魂SHOP會唔會咁蠢?

近十加運費lor

00 Qan[T] Trans-Am 4200yen =400+ship

有行魂姑且一試訂好似魂shop係第二批貨
等幾個月

玩住destiny ,先

全品、会場販売を行います。
※会場販売の各日準備数には限りがございます。お品切れの際はご了承下さい。
※イベント終了後、公式通販サイト「魂ウェブ商店」でも販売いたします。
 受付開始日や発送月などくわしくは決まり次第、当サイトで発表させていただきます。

回復 55# 小堅
頭像被屏蔽
18魚:67:
貴destiny五舊
頭像被屏蔽