Toysdaily 玩具日報

查看: 11264|回復: 25

[玩具攝影] 覺醒のSHF---烈火戰士---古迦(新增覺醒系列第二章連結)

cergo的覺醒玩具
---------------------------------------------------------------------------
覺醒のSHF---烈火戰士---古迦
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=215864&highlight=
覺醒系列第二章---Iron Man
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=215921&page=1&extra=#pid7096496
覺醒第三章-SHF-Kamen Raidaa AGITO
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=215966&page=1&extra=#pid7097785

灰銀色腰帶 紫紅色盔甲
蘊藏法力鬥魔界 正氣凜凜披上戰衣

在13年前打開電視睇幪面超人古迦,沒有誰不懂這隻歌
最近很多師兄都分享了自己的古迦玩具,我也來參一腳了

到底題目所寫覺醒のSHF是代表什麼
(這不是PS唷){:1_222:}

謝謝收看
反應唔掂,等我預告下一隻shf刺激瀏覽先
不可能! 能發光的SHF?!
是怪物嗎 ?!
有睇 ga, 不過懶回應 ja. 真係好正呀:D
言語所不能形容的感動, 喜歡古迦的大家, 你們懂的. :handshake:
只能支持, 支持, 再支持! 對古迦這麼有愛, 能夠願意花時間, 心機改造玩具的師兄, 不能不推啊! :$

好正:$會發光的SHF
好正好正~~~~~~~~~~~
P完之后 只眼靓咗好多~唔知点解觉得kuuga只眼好怪
回復 3# 阿姆羅。雷

正確說是未確認生命體4號
有睇 ga, 不過懶回應 ja. 真係好正呀
lk_yau 發表於 16-10-2013 12:39 PM

謝謝師兄
回復 6# Jono@行星試相館

謝謝juno兄
其實腰帶也滲了線,感覺更強烈
但拍攝技巧有待你的指教

回復 7# Leo_fat_guy
謝謝師兄

回復 8# 天涯孤客
多謝天涯兄支持

回復 9# gujuji

沒有ps的,真的是發光

發光好感動...差d miss左個好post:71:話時話當年atv一播佢果首中文版主題曲...我就用極速把remote轉到雙語模式聽番日文...:$
回復 13# 老文

感謝老文兄,因為細個唔識搞雙聲道,所以都係聽中文版大
回復 14# cergo

你的機車也是超正...希望古加會出2.0..等你再改發光版:71: