Toysdaily 玩具日報

[新品消息] PX3 聖鬥士 Brave Soldiers 連 聖衣神話EX 新生青銅 星矢 Figure

回復 29# 玩具人生

剩GAME要幾錢?
這隻特典好像股票一般, 價格天天都不同的 , 但有分期那間就已經加到 高清價, 由於張過膠分期宣傳單 ...
mythsgod 發表於 19-10-2013 10:03 PM

涼粉那間四仔分店好耐了
原色對我真係冇咩意思~~~~~~~~~~~
終於收到call 明天可取 如有人想要game 我3魚尾讓出,
因為真係冇時間玩……
終於收到call 明天可取 如有人想要game 我3魚尾讓出,
因為真係冇時間玩……
玩具人生 發表於 22-10-2013 07:12 PM

隻game好廢{:1_222:}
回復 51# kevin629
我對隻game都好失望.....上集好玩好多, 可以行12宮打雜兵, 仲以為今集可以係海界打雜兵.....欣賞下海界風景{:2_327:}......公仔畫得好樣衰(星矢神聖衣大招CLOSEUP塊面果個樣{:2_303:}.)...對戰背景勁HEA.....簡單化左....由其極樂世界地下D花係平面既.......上集雙魚宮條玫瑰路D玫瑰都識郁下呀.....今集不停對打好悶呀........
其寶依家街價係幾多? 我見Y拍賣以一牛以上....好貴....