Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: vin_tg56

[個人收藏] Ironman Mark 21

回復 5# 滴滴仔

係呀 真係好正  :71:
回復 9# kcnneth

好好彩 我尼隻 暫時睇無咩問題
佢14日保養係14號開始架 如果有問題 仲可以拎上去 不過等好耐先有得拎返:Q
回復 13# hawker

好似專登界花咁:sleep:
回復 8# cergo

我都抽到隻! 只係攞出來影相果時先發覺個 Stand 有電池位但無安燈 都要K9,
是是但但攞mark vii 出來轉金色,真係好識搵錢 ! 真係大把有腦的人搶
回復 19# kelvin1024

地台無燈 真係覺得有d驚訝  但整體上 配色係幾靚
ching 覺得貴 點解又抽 點解又會去買既? 買返黎唔放返出去既?:Q
其實咁價錢,但地台唔造埋燈,好cheap!
頭像被屏蔽
會唔會係電接觸唔好?

Yes, ching!!
其實咁價錢,但地台唔造埋燈,好cheap!
BigOil 發表於 15-10-2013 06:38 PM

Yes , thats my point ,
想各位幫幫忙:77:想問Mark 21個手踭關節位系咪可以拉長少少(大約2-3MM)
回復 19# kelvin1024

如果師兄咁有性格,抽到唔好要,渣住張EMAIL PRINT OUT
走去SB門口撕爛佢,大叫入去,
侯活你食屎啦,是是但但攞mark vii 出來轉金色,真係好識搵錢 !
回復  kelvin1024

地台無燈 真係覺得有d驚訝  但整體上 配色係幾靚
ching 覺得貴 點解又抽 點解又會去 ...
vin_tg56 發表於 15-10-2013 06:34 PM

有人就係口裡說不,身體卻很誠實,見到隻嘢咁矜貴,唔滿意都要抽返隻:x
講真我覺得係唔係Mark VII重塗都好,地台有冇燈都好,
平心而論隻金色幾靚,電影又真係有隻全金Iron Man都算唔係純粹HT自創嘅呃錢貨,
不過1,880嘅定價真係好貴,依家HT年年加價,為咗留錢要買真心鍾意嘅,
嚴選之下一定pass,更何況要用炒價入手…