Toysdaily 玩具日報

查看: 8248|回復: 24

[Hot Toys] Hottoys Whiplash 會出 Diecast

頭像被屏蔽
I prefer plastic more than diecast ~~  it just provide a reason for hottoys rise their retail price of this figure.......
唔咁想像。:61:

不話呢隻又冇大牛龜咁巨形,應該差唔多價錢吧
其實whiplash Mk ii 個造型我唔太like
我估如果有連出色真人頭雕就二千尾三千頭, 不過自己對Whiplash Mk2 機體興趣麻麻, 畢竟已經係N年前, 加上印象唔深, 可動性看來也麻麻.
頭像被屏蔽
Whiplash 個造型比較喜歡賽車場裸上身嗰個, MK II反而無咩特色
Diecast D 上色一定無膠今平滑,H記又無咩做Discast嘅經驗,大貨可能出事
我估過2.5k,不過2k內都要考慮下{:1_222:}
呢隻應該係最快死嘅BOSS!!
我重睇左一次,2分鐘唔夠就被KO了……
太貴的話要諗諗……

MONGER 吸引力大好多!可惜又裂腳……
呢隻應該係最快死嘅BOSS!!
我重睇左一次,2分鐘唔夠就被KO了……
太貴的話要諗諗……

MONGER 吸 ...
kimlam 發表於 13-10-2013 11:27 PM

冇錯~~ 真係死得好快~~~~~ 完全差不多秒殺 ~~~ 太失望 ~~  不過以HT出價咁進取∼∼起碼3K ∼∼
頭像被屏蔽
其實佢唔單止係好快被KO既boss,佢仲好好運氣...
賽車場果幕如果佢後面架F1唔扭呔,直撞埋去,佢一早玩完la
猴活講過要攪掂晒呢幾款, 才會研究推下輪.
係的話, LATE2015吧{:1_233:}
出合金係好事,最起碼負重的關節可以更耐用,而且灰銀色機體,用金屬原色再噴少少陰影同舊化已經好靚。