Toysdaily 玩具日報

查看: 4869|回復: 13

[個人收藏] 戰隊其實好好玩之特命戰隊Go Busters

吾知係咪時代吾同左{:1_215:}同近呢幾隻戰隊賣相真係麻麻....依家好似好少人玩戰隊:42:....好多野都滯銷:71:....其實我覺得又可以合體{:1_208:},又可以扭,又夠大隻,真係幾好玩:43:

呢隻特命戰隊一開始我都睇佢吾順眼:72:....但係我又鍾意車嘅合體玩具...最後都買左:51:,玩落又覺得吾錯,大大隻,幾有氣勢:34:

轟轟戰隊突入

支持戰隊POST{:1_226:}

同師兄一樣,小弟都好鐘意合體玩具,所以對戰隊 DX 通常也是零抭拒的

不過見到特命合體後個背脊,個心涼左一截,最後決定都係算把啦

P.S. 獸電又係唔吸引,希望下年火車車會好 D 啦
見到隻腳突左出黎都係算,插水都咁話
樓主有無入埋隻特命青蛙??
回復 4# 神宗一郎

無呀,好似炒起左同埋我對個外型無咩好感
已經確定海賊完左會播特命戰隊, 瑞記已經公佈左部份玩具, 不過定價勁貴
已經確定海賊完左會播特命戰隊, 瑞記已經公佈左部份玩具, 不過定價勁貴
redfish 發表於 21-2-2014 01:52 PM

海賊仲未插水{:1_215:}
海賊仲未插水
yugi 發表於 21-2-2014 02:02 PM

只插左配件, 主体機會微D
redfish 發表於 21-2-2014 01:52 PM

好彩無跳播, 我好鍾意特命個故事夠真實......
好彩無跳播, 我好鍾意特命個故事夠真實......
sckoko 發表於 21-2-2014 03:25 PM

特命跳埋列車點跳{:1_214:}
只插左配件, 主体機會微D
redfish 發表於 21-2-2014 02:04 PM

即係獅子果3隻{:1_224:}咁玩回食玩算
無意得罪任何人.......不過...........

近年D戰隊合體機械人, .......只可以用醜陋來形容.............

OT : 反而我好關心香港OOO 完左係咪做 FOURZE?
我覺得好一般般 不過各有所愛{:1_228:}