Toysdaily 玩具日報

[詢問] hottoys 1/4 batman 胸甲花左d可以換嗎?(new photos added)

小心身側面的六條銀色甲條,我有一條在近背後的位置飛起來:69: !
昨天已換body。
佢地通常話隻隻都係甘,跟著就俾d開過的俾你換
For such an expensive toy, take it back to exchange la!
過唔到自己心理關口就換啦...呢d係我地顧客褔利..無謂蝕比ht:67:
佢地通常話隻隻都係甘,跟著就俾d開過的俾你換
skyline123 發表於 13-10-2013 09:37 AM

换左,個sales
重等緊派貨既我, 見到等14個月重派埋D sad 貨, 真係冇引...
有少少唔掂都攞翻去...  話哂等左咁耐..
换左。
個sales見到心囗又花又甩色—大撻,都重要多多意見,令我作为消费者真的一肚氣,我自問不是吹毛求疵,我d時間都好宝贵,你估我想日日去MK
重等緊派貨既我, 見到等14個月重派埋D sad 貨, 真係冇引...
有少少唔掂都攞翻去...  話哂等左咁耐..
watto 發表於 13-10-2013 08:39 PM

少就算了吧,做人要reasonable
少就算了吧,做人要reasonable
schumy 發表於 13-10-2013 09:37 PM

師兄!佢地係咪新開一盒換比你?
ericcafe 發表於 14-10-2013 02:23 AM

cant tell...
重複的事不停每日每日上映,所以話態度好,各位心照啦∼
個個都 吹毛求疵 無野係完美
玩具黎姐 總有 瑕疵 睇開d啦
重複的事不停每日每日上映,所以話態度好,各位心照啦∼
老孫 發表於 14-10-2013 03:29 PM

又唔係唔換俾樓主  咁都叫態度唔好?
究竟係有人想HT改善定係想佢一路落去
你心照就真啦
求其比件玩具你塞住你把囗等你唔好喊,你估重細咩,有得玩就收聲,等左咁耐,少個崩都同你計
ericcafe 發表於 14-10-2013 02:23

HT 多數都係開 D 六神合體比你揀