Toysdaily 玩具日報

[其他] Super Alloy 限定版1/4超合金鋼鐵人Mark42預訂

回復 43# RaY-LuNG
你都唔知我講乜,叻唔切∼
百貨應百客,就算全香港冇得買,我都一定唔會搵迷團買。
總覺得呢隻im42既「銀色位」多左,對比其他版本{:1_203:}
請問香港有冇得訂?如果有會方便好多…………海外訂野會好麻煩,因為是細的公司
回復 49# dragonken

ching  2樓有講:57:
but the price.......................:$
如果HT都出1:4就好喇........
請問香港有冇得訂?如果有會方便好多…………海外訂野會好麻煩,因為是細的公司
dragonken 發表於 12-10-2013 03:06 PM

暫時未有
回復 53# mushroom

師兄你又啱:he: :he:
呢隻係咪除左企係度同舉手只舉到頸位外. 就咩動作都做唔到?
將會有得訂,請留意我們FB,Thank you
seven7 發表於 11-10-2013 07:59 PM

這間7仔,無錢在TD賣廣告,就在討論區買廣告,各位師兄小心這家專骗,初玩12吋Figure 的師兄,我就其中一個,有錢都去第二到訂,買啲嘢又貴,還厚面皮叫人睇你的fb,你店真是沒改錯名(7 )•那個四眼仔,大家小心他,講大話超勁:53:。申報我不是開店,我是看不過這家店專騙人:75:,各位師兄小心。
回復  mushroom

師兄你又啱
a_c_e06 發表於 13-10-2013 12:48 AM

如果正式開訂, 可能我都訂左, 但大前題是要玩過1/12先
回復 56# fireball91

ching 我係佢度訂過好多次野,無問題喎!
至於价錢方面,有d會貴過雞旺,有d平過,每次我都會格下价先訂
回復 53# mushroom
可到超人訂
個人感覺就咁睇張相佢個頭就似過HT, 但係FAIR睇佢D上色真係驚嚇
ericcafe 發表於 11-10-2013 03:01 PM

哇!!正啊~~吳孟達哥cosplay mk-42, 逃學威龍2013!!!