Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014年 5月 壽屋 D-Style 始源勇者王

回復 28# L.L

Bandai's MG has several grade, from 3XX up to 6XX.
i think 4G will at least 3 fishes...:70:
內地版對腳長左D喎, 獸屋就OK D!
呢隻比模魂霸氣得多
仲有真三一,D-style呢條line可以玩機戰啦 :D
如果壽屋始元勇者王做到分體合體就真係極之厲害。國產個隻外型ok
回復  L.L

Bandai's MG has several grade, from 3XX up to 6XX.
i think 4G will at least 3 fishe ...
ygat2005 發表於 15-10-2013 11:14 PM

3魚我諗都係睇各位CHING 啲靚圖算了....
3魚我諗都係睇各位CHING 啲靚圖算了....
L.L 發表於 21-10-2013 01:44 PM

若可以分體合體,  我覺得4魚up都唔出奇:oh:
回復 35# L.L

don't leave us...:help:
若可以分體合體,  我覺得4魚up都唔出奇
j-man 發表於 21-10-2013 02:42 PM

4魚UP的話真係更加買唔落手.....
回復  L.L

don't leave us...
ygat2005 發表於 21-10-2013 07:24 PM

CHING 我會支持你同其他師兄的 ! {:1_220:}
國產果隻一直都冇視左 只係等壽屋呢隻 終於等到!!!!
回復 40# 怨恭

me too, 冇視國產果隻{:1_216:}

how about the Shin Getter 1?
回復  怨恭

me too, 冇視國產果隻

how about the Shin Getter 1?
ygat2005 發表於 22-10-2013 12:22 PM

各有長短喇, 不過都係睇價錢同分色再決定...
回復 42# j-man

價錢同分色:76:
maninland sure win la:26:
回復 41# ygat2005

放眼帝王{:1_205:}
回復  j-man

價錢同分色
maninland sure win la
ygat2005 發表於 22-10-2013 08:23 PM

都係架...

SD要4百up的話, 真係買唔落手...........加上壽屋架分色:80: