Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年3月 Robot魂<Side MS> 剎帝利 (官圖P4)

呢個價7算都700-800......對翼要輔佐,咁我不如300左右買盒HG算..............
zoomzoom 發表於 13-10-2013 12:10 PM

大大你計錯數, 定價是12800日圓, 7算係896港元, 65算(現在瑞記robot魂的批價)係832港元, 6算都768港元.

放魂SHOP都未必多人買, 何況出大貨, 一定個個等插水
大大你計錯數, 定價是12800日圓, 7算係896港元, 65算(現在瑞記robot魂的批價)係832港元, 6算都76 ...
redfish 發表於 13-10-2013 12:32 PM

我係個腦到計個大概者....實在係太貴.....  :(

但係咁貴到底可以插到幾低..批發入貨都832.... {:1_236:}
我係個腦到計個大概者....實在係太貴.....  

但係咁貴到底可以插到幾低..批發入貨都832.... {:1_2 ...
zoomzoom 發表於 13-10-2013 01:04 PM

插到幾低真的無法估計, 細店冇折相信冇得鬥, 今次又係大戶玩晒
個個都話呢隻&#22050;應該剩係識得罰企…
唔知笨呆會唔會用多&#21874;金屬關節?
robot 魂幾時出the-o 呀!話時話z 仲有幾多機未出robot 魂?
robot 魂幾時出the-o 呀!話時話z 仲有幾多機未出robot 魂?
shingotaz 發表於 14-10-2013 09:24 AM

唔計VER KA, Z應該沒有機出左robot 魂
UC一年戰爭連紅渣都無, Z真係凍過水....
呢只大青椒真係夠大。。。不過價錢確實有D貴
:45:呢隻係1:100定係1:144?
回復 23# 弄內洋太

Robot魂 of couse 1:144
留意 ~ Robot魂  新安洲 細過 HG 好多~~
回復 25# WalkerMachine

R魂係比HG模型整體比例會細一個碼,但R魂係上色完成品,手感會比模型好,但R魂唔係隻隻都整得咁出色,有時模型可能仲靚,仲好玩過R魂,但我都有玩過有d HG模型素組後出黎既感覺都幾簡陋!
robot 魂幾時出the-o 呀 ...
shingotaz 發表於 14-10-2013 09:24 AM

要出the-O,起碼都出&#21655;隻Z先啦!R魂出舊作品又係一個無底井!

相信會是下年的超級插水貨的頭幾位
$13440{:1_206:}
等插水