Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 萝卜昏 ZGMF-X12A Testament Gundam。

传闻中
Gundam SEED Destiny Astray入边最强之机,但係我仲未睇GSDA,所以废话少讲啦。:34:
外形睇各网站评语唔係个个人都接受到,但对我来讲就好有型啊。{:1_215:}
佢係我嘅萝卜昏收藏之中最有型嘅高达。:D

夸张嘅角,据资料讲係用嚟传送讯息病毒嘅。

背后有同Strike Gundam一样嘅插座。

装上全装备。

巨型推进器。

复合武器爪。

内藏两把手枪。

飞行状态。

背包入边细节。(果两个推进器喷嘴入边係螺丝.... :70:)

双枪!Gundam DMC!!

左轮gunblade。(盒内有俾好多把手枪,有啲用嚟收响隻爪度)

二刀流!

魔の爪!!

同Nu Gundam比较。

多谢各位嘅观赏!:77:

相關帖子

魂~唔系昏~真系暈~好心就打繁體啦~
聽講隻野膠感十足,非常膠,膠到不行了,
搞到插緊水,有冇人知堅定流
回復 2# HKGB497

令你睇唔慣真係唔好意思,請見諒。:shy:
回復 3# yaupakyu

的而且確係幾膠架。:(
回復 1# Opelouis

Support~ 心大心細入唔入好~ thx for share~ :64:
回復 6# manic_yin

睇外形好正,但係佢隻色好膠,除非成隻重凃,入唔入真係見仁見智。:unhappy:
nice photos of a nice toy.  support.
回復 8# gundammsz010

Thanks!
就是觉得脚太短了点。。。:58: