Toysdaily 玩具日報

查看: 20320|回復: 42

[玩具攝影] Lego 10232 - Cinema!!!

自2013年公佈推出呢盒CINEMA後, 小弟其實都十分喜愛.............只不過總是提不起勁去入手, 好多時又碰0岩冇貨............直至昨日都終於順利入手了...........呢間戲院真係幾正幾有feel呢.........:love:

你真係好強…強到無朋友。
Thanks for Sharing
魔鬼文幾時都係咁勁:36:
tsubasacamille 發表於 7-10-2013 10:45 AM

都唔夠你強啦................:34:
Thanks for Sharing
Vaio 發表於 7-10-2013 12:22 PM

:)...................:)
魔鬼文幾時都係咁勁
SimonC 發表於 7-10-2013 02:13 PM

西門兄, 有排都未追到你啦...............:43:
welcome to modular buildings...
next year also a nice building...
welcome to modular buildings...
next year also a nice building...
ygat2005 發表於 7-10-2013 07:59 PM

冇錯呀.............下年餐廳都好正~:)
哇,ray文兄原來連lego都玩,欽莖、陰敬。。。。。。不,是欽敬、欽敬!:34:
哇,ray文兄原來連lego都玩,欽莖、陰敬。。。。。。不,是欽敬、欽敬!
gazza1211 發表於 8-10-2013 04:16 PM

都唔及gazza兄你咁強啦................佩服, 佩服~:77:
都唔及gazza兄你咁強啦................佩服, 佩服~
ray文 發表於 8-10-2013 05:54 PM

冇啦,屋企就一個玩具柜而已。除非發達換大屋換大柜,否則不會開新line了,而玩開嗰D都冇乜新產品出。未來一兩年都冇乜新玩具買啊。。。。。。。
冇啦,屋企就一個玩具柜而已。除非發達換大屋換大柜,否則不會開新line了,而玩開嗰D都冇乜 ...
gazza1211 發表於 8-10-2013 06:14 PM

有0既, 到時就會有野想入架喇................:he:
街舖現貨13魚半, 請問這價錢可以嗎?