Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 長假完結前一玩!補拍4件超合金魂: 六神/ 大武士/ 金毛獅王/ Danguard

支持g大~~

以前無DISPLAY櫃果時...周不時都會搵盒合金玩具拎出黎玩...玩果時又開盒..玩完又收番入發泡膠 ...
Andyhong 發表於 6-10-2013 02:22 AM

“玩果時又開盒..玩完又收番入發泡膠”呢種感覺正啊!。。。。。現在出來工作事忙,一般買回來的玩具、拍照片、長期入柜封塵。。。。。。
nice sharing! thanks,
樓主對這些超合金真的有愛
除了以上幾款, 還有宇宙大帝, 我在開盒一刻感動良久,質 ...
johndeere1100 發表於 6-10-2013 08:54 AM

Thanks support!! 大帝絕對是我最愛,所以當年買回來已經玩夠本、拍夠本、出埋報告了,沒在此post再提。
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-161524-1-1.html
我隻六神同金毛都仲未合體啊!!!
GUNBUSTER都係...
luciferdark 發表於 6-10-2013 10:16 AM

哇!原來魔王還有大量人間兇器沒有display出來!!{:1_236:}
之前無買六神......只係再販左一次.....幾時會再出呀.....
ttboy-max 發表於 6-10-2013 12:15 PM

可能要等到DX超合金魂。。。。。。。。
呢四隻都係好野, 樓主有收大帝嗎?
AK30 發表於 6-10-2013 12:28 PM

大帝點少得啊!!   
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-161524-1-1.html

岩岩中秋後果一星期 襯住2個化骨龍同父母返左鄉下。
終於開左3盒埾鬥士 宇宙大帝 重高逹 ...
tat5845cat 發表於 6-10-2013 01:47 PM

開苞開得好!!:x 我則期待買ES高迪安!!
樓主美圖,可惜合金魂以後可能成絕響,我地又睇唔到一D咁熱血嘅post ....
支持基友~~~~大武士D武器我放晒入櫃~~~~:34:
thanks for sharing

小弟同樓主一樣都好鐘意大大隻既合體合金,耐何因懶既關係一開盒就DISPLAY罰企,有時間一定要好好把玩!
超獸機神都未出場
第一眼見到新買來的合金躺在發泡膠的一刻是叫人感動的{:1_221:}
見到兩個神物!!!
等再版
我隻金毛獅王,同大帝都未開盒!:no:
好物...好物:71:....
gazza大出正post一定要支持.............好正0既合金魂呀.............:$