Toysdaily 玩具日報

查看: 3508|回復: 26

[分享討論] 3A DARK COWBOY~加圖3張~

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

藝術是無價的~正點......{:2_307:}
我見到有得買現貨,想問下兩牛買得過嗎,師兄?
我初初冇留意,但見到有好多人買都有POST 相出黎,我覺得好正,尤其係舊化做得好好
回復 2# fatwallace

我在台灣NT7500入手,官網限定版8000左右
    這款有愛就要收,太正點了!! This is "Art"!!!!
謝謝你,如果成功購入,一定會分享下。
好物,牛仔是3a其中一隻來表作,等待白牛
好物,牛仔是3a其中一隻來表作,等待白牛
dreamtoys 發表於 5-10-2013 09:05 PM

仲有隻白牛!?好彩我只對黑色鍾情
白牛是f5版
回復 4# advidj2
拎到死死下,成9.2KG,不過都值得, border=0 />
見到POST 過既啲相咁正,終於忍唔住:45:買左
回復 9# fatwallace
公起,似藝術品多過figure.
握手握手:57::57: HAHA
握手握手 HAHA
fatwallace 發表於 6-10-2013 10:18 PM

你可唔可以話比我知邊到買同幾錢,唔該
個間得一番一隻俾我買左,係笑萬地庫一樓
二樓寫左我買嘅價錢啦,個間得番一隻real steel 既ATOM
回復 9# fatwallace

嘿嘿~期待開箱照!恭喜中得好物!