Toysdaily 玩具日報

[其他] 關係百獸王版權消息

回復 20# Vince

呢隻下半身睇落就幾靚仔,但係睇埋上半身、個胸、同埋個頭,即刻冇晒興趣~~~
回復 23# ToyKnife

師兄請問有冇相可以睇下呀?
回復 1# oaoa 杯具=悲劇=又出垃圾浪費地球資源
回復 23# ToyKnife 舊合金仍然係平衡度可玩度最高未有公司能超越, TOYNAMI整番粗D老虎腳唔使好似營養不良好難咩?
回復  ToyKnife 舊合金仍然係平衡度可玩度最高未有公司能超越, TOYNAMI整番粗D老虎腳唔使好似營養不良好難咩 ...
what 發表於 7-10-2013 10:20 AM

唔容易………………要有Bandai的技術。
唔容易………………要有Bandai的技術。
mushroom 發表於 7-10-2013 10:35 AM
同意只能靠笨大, 而家又要等多唔知幾年了
Fatcheong兄英雄所見略同.......................................
CombattraV 發表於 5-10-2013 12:07 AM

幾年前佢出賣1金牛唔駛都pass得, 而家更加唔駛諗
有可能一隻24吋全膠,  一隻12吋合金
mushroom 發表於 5-10-2013 10:00 AM

佢12吋隻合金都就散又爆腳, 如果出24吋合金應該可以做到自動解體
回復  ToyKnife

師兄請問有冇相可以睇下呀?
ctcctf 發表於 7-10-2013 09:42 AM

師兄, 睇完我怕你對所有百獸王都無興趣.....:67:

回復 39# ToyKnife

哇!洗唔洗咁強呀!

其實好多時d超級fans, 或第三廠, 真係好有心機做好呢d玩具, 做玩具(或其實好多嘢都係)真係要有passion!!
而家有人設計埋, 但要大廠 -如笨大- 照造都好難, 呢件嘢分模都好金, 大廠樣樣都要計cost efficiency....難矣難矣.......:42:
頭像被屏蔽
Toynami呢間野D野真心唔會再買,出到大一大隻都冇用,D可動性差到不得了,口味淨係迎合老外STYLE,同現今玩具D技術脫晒節...

我有佢隻百獸王,D獅子瘦到似餓狼,背翼太細,股關節太廢,可動性真係同舊版冇分別,舊版果D彈出式WEAPON全部都冇,佢果D技術直頭係倒退:72:

佢果隻機甲創世紀隻戰機,變形鬆散關節差可動低,我玩完要即刻入番隻CMS黎下火:*
Toynami呢間野D野真心唔會再買,出到大一大隻都冇用,D可動性差到不得了,口味淨係迎合老外STYLE,同現今玩 ...
ZZ-Gundam 發表於 7-10-2013 02:07 PM
不能同意更多,同POPY比TOYNAMI係技術倒退
如果超合金出就好囉............