Toysdaily 玩具日報

查看: 3651|回復: 10

[玩具報告] Mega House戰隊基地No. 2 Boxset(已加部份相)

今日入手,同上一set比起嚟,我比較鍾意今set,可能係因為有我喜歡嘅”大戰隊”啦............

Boxset先有嘅特製小冊子.........:35:

今晚影住兩盒先,因為已經好眼訓,聽日繼續{:1_233:}
快......真係要快
too expensive! over 1000
too expensive! over 1000
moktaimo 發表於 4-10-2013 08:28 PM

Pls don't discuss price here, otherwise my post will be relocated...thx.
已加相........:)
appendix係什麼?座?
appendix係什麼?座?
馬仔 發表於 4-10-2013 09:45 PM

得一份"特製小冊子"幾頁紙再加五份紙托咁大把................把鬼:38:
頭像被屏蔽
多謝師兄分享 , 剛發售時有拿上手看過, 但每盒散賣貨品的上色一般都出界了
mythsgod 發表於 4-10-2013 10:33 PM

講真呢set甚至乎上一set QC係咁上下ga la, 我買嘅原因都係因為知道一定唔會花咁多錢去儲呢一堆戰隊基地嘅DX版所以先買佢地姐...........
回復 9# CombattraV

同意,Palm action 版细细隻唔阻地方,仲有D活動機關算喺咁喇.今日仲想追多隻科學戰隊粗玩,可惜單盒show出黎但已冇散買!我好想佢繼續出下去!
回復  CombattraV

同意,Palm action 版细细隻唔阻地方,仲有D活動機關算喺咁喇.今 ...
快快 發表於 4-10-2013 11:53 PM

科学戰隊都係我嘅favourite, 我都見好多師兄散買...............