Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: honwonghon

[分享討論] Hottoys 突然宣布開始預訂Mark 21全靠一班狂熱港人

下次最好出多個version的42同愛國者,仲好玩呀。
係呀,唔識中文真係要收皮架,醜樣不等於樣衰。
你好 發表於 3-10-2013 05:13 PM

你認為我係串緊你咩......:(
你認為我係串緊你咩......
coolgary 發表於 4-10-2013 09:59 AM

Nonono. 唔好誤會Gary兄,我refer緊樓主。:handshake:
其實新加坡展覽前, HT一早已經在FB講o左其他地方都會有. 當然, 既然其他地方都係限定, 當時我都相信香港就算有都唔會就咁開訂而係似"VIP優先+其他人抽籤"咁上下.

講真食炒價又好, 自己vip到時訂又好, 值唔值, 有無蠢o左, 都係自己選擇, 我又覺得無咩所謂. 早入手早享受lor. 不過我自己對呢款就零興趣, 有得訂都唔會訂了~
下次最好出多個version的42同愛國者,仲好玩呀。
水水的基地 發表於 3-10-2013 11:43 PM

我等緊Pepper頭
Nonono. 唔好誤會Gary兄,我refer緊樓主。
你好 發表於 4-10-2013 10:40 AM

哈哈~~sorry sorry 我都搞錯了 {:1_227:}{:1_227:} 賓總剛剛話左我知, 我唔會爆你係邊個 haha
真係好耐冇留言都要出聲!!!!
你造新聞唱人都做下功課啦~
個 個 都 知MK21HK一定有得賣~
種傷人都用下腦啦,
回復  honwonghon

係唔係果班今年在港玩展着有logo制服既打尖份子?
chankb 發表於 3-10-2013 01:09 PM

呢班人真係得啖笑, 早幾日我入左呢個 group, 係個 post 有人駡炒家 vip, 跟住 d 唔係炒家既 vip 就冇喇喇發哂顛咁話做咩話我地 VIP, 笑到我, 人地駡緊炒個 d , 又唔係話你, 咁大反應做咩, 跟住最精彩既事就黎喇....個 admin 竟然 成個 post del 左{:1_206:}

同大6有咩分別, 我以為自己上緊百度, 一有小小野就 del post {:1_204:}
大量出mk21
因為喉活要揾水開新舖