Toysdaily 玩具日報

查看: 15050|回復: 10

[新品消息] 機動戰士 GUNDAM THUNDERBOLT 系列模型化

【初回限定特典付き】 HG 1/144 フルアーマーガンダム(ガンダムサンダーボルト版)

2,835円(税込)   13年12月

HG 1/144 量産型ザク+ビッグガン(ガンダムサンダーボルト版)

3,990円(税込)    13年12月

HG 1/144 ジム(ガンダムサンダーボルト版)

1,890円(税込)   13年12月
Hopefully we will see them in MG as well.
Expecting the release of them!:73:
睇完本漫畫,都估到佢實會實體化嫁啦!
不過又幾型嘅!
等佢有進一步實圖出嚟睇睇下,再考慮入唔入隻玩下!

sunrise sample
睇完漫畫單行本我都好鍾意呢批MS

誠意推薦給各位高達迷一定要睇, 漫畫絕對成人向, 非常有誠意的作品黎

你就當作宇宙版的08小隊, 而且更加成熟向
睇完漫畫單行本我都好鍾意呢批MS

誠意推薦給各位高達迷一定要睇, 漫畫絕對成人向, 非常有誠意的作品黎
...
熱狗OO 發表於 28-3-2014 12:50 AM

請問有冇人知道, 第二集幾時出呢?
請問有冇人知道, 第二集幾時出呢?
chanego 發表於 28-3-2014 10:33 PM

好似係九集就儲到一期,

一集係一個月出一次.... 所以.... 都應該就出第二期喇, 第一期都好耐下了
我等緊佢出大魔{:1_208:}
好似係九集就儲到一期,

一集係一個月出一次.... 所以.... 都應該就出第二期喇, 第一期都好耐下了
熱狗OO 發表於 30-3-2014 08:48 PM

Ching, thanks for your information....:71: