Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 再版人馬座 遲買平好幾舊

又唔好乜都話炒
有 D 款出左十世你過左 N 年先買
貨愈來愈少
唔貴有鬼咩...

乜都 '炒'..................
姓賴的嗎 ?
how long can $4XX keep..........i do not have time to buy this week...........:63:
i hope i will see it still 4XX next week
想問問今日出去仲會唔會有三魚找一雞嘅EX紫龍呢?Thank you!
頭像被屏蔽
哈哈,有邊個當初會諗到當年第一隻創造兩個鐘截訂傳奇的ex人馬,今日經過再版之後,成為最賤的ex黃金:x連獅子同白羊再版個陣都未試過跌得咁勁。或者可能係大家已經買哂初版人馬,無咩人有需要買再版…再一次證明b記的市場策略有點捉錯用神:80:
師兄!邊度係3人仔,咁抵搞到我都想入
頭像被屏蔽
係囉,跌到咁低搞到有D想買
跌到三魚頭跌到三魚頭:he:
快d再版埋其他~
如果雙子再版, 唔知會唔會咁低價呢~
限期到,訂左要去信姑攞貨
仍然收我訂價,唔泣發:38:
頭像被屏蔽
我上星期六買,$45X,有friend話$42X都見過,定左真係激Q死。

quote]限期到,訂左要去信姑攞貨
仍然收我訂價,唔泣發
ah_cow 發表於 9-10-2013 12:00 AM [/quote]
冬暖夏涼小恐龍 發表於 9-10-2013 02:20 AM

好有味道.....................不過我唔捨得咁做, 雖然係國貨
我上星期六買,$45X,有friend話$42X都見過,定左真係激Q死。

quote]限期到,訂左要去信姑攞貨 ...
馬仔 發表於 9-10-2013 08:47 AM

差幾十算吧, 4魚中都可以接受, 我初版訂都係貴少少~