Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 會場獅子明天有得訂!

同求PM~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PM什麼?嘥氣啦!唔通會開$900咩?周圍舖頭都開1500~1600蚊,on9價,成個雅虎都平過佢,卡隆出咗咁耐而家都係$1500,唔通獅子勁得過雙子?好似賣廣告居多!
有興趣知邊間, please pm, thanks!!
PM什麼?嘥氣啦!唔通會開$900咩?周圍舖頭都開1500~1600蚊,on9價,成個雅虎都平過佢,卡隆出ࡵ ...
braveking 發表於 1-10-2013 12:32 AM

o下!!通知下有心人都話賣廣告??ching你諗多左!!冇乜人開訂,相信志在必得o既人係唔會計較價錢!!言重物怪!!:(
點解要過千=.= 咁我等魂限開訂好了= =
下,覺得咁既價錢,都要PM衝去訂助長炒風啫,只係理性分識,平先係通知啫,炒價叫賣廣告,$550叫人衝去訂龍星丸便是好例子,仲要一個鐘頭截訂,各大大去到訂唔到車銭都蝕埋,嚇到以為隻野一出過千?點知而家貨多到3xx一街都係,唯恐天下不亂,此番理性言論,如觸及各舖頭老闆神經者,請勿見怪~~~
卡隆我都係香港魂限買到的,承惠港幣$650,(我之前就係預早一個月比$1200香港所謂開訂日本卡隆既舖頭,夾埋錢比佢去日本玩豪華5天團,返來仲要拖遲我半個月先比返$1200蚊我其中一位儍仔,舖頭旁邊d人唔知我嘈乜?仲以為我同佢借銭呀),好彩香港魂店買得返,最後真係要多謝這舖頭,讓我可以慳一半銭買到;以上便是事實之全部~~~
最靈異的事,退完訂之後一段時間,便突然廚窗見到我心愛的卡隆了~~~
卡隆我都係香港魂限買到的,承惠港幣$650,(我之前就係預早一個月比$1200香港所謂開訂日本卡隆既舖頭,夾埋 ...
braveking 發表於 1-10-2013 02:25 AM

明白你點解o甘大反應!!可能都係D搵笨柒桌頭野!!
回復 1# ckc52322

可否pm我呀?謝謝
頭像被屏蔽
如果開訂 過千 就免了 , 普通版 獅子 EX 最近市場多了店舖擺放出來賣, 社團 行貨 9魚!
mythsgod 發表於 30-9-2013 10:04 PM

當時獅子再版,四百幾...無人要.... = = ''
頭像被屏蔽
當時獅子再版,四百幾...無人要.... = = ''
宇宙之王者 發表於 1-10-2013 09:42 AM

就是麻,人就是這麼的啦
頭像被屏蔽