Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 盒常開 - SHF 幪面超人 龍騎 深淵

真係估唔到佢會SHF化, 仲要係行貨, DECADE劇中只出得兩集, 仲要係大叔變身而成, 但係對龍騎大愛, 即開黎玩!!~

把刀確實幾型, 可惜出場甚少~

精細既插卡裝置同卡仔當然都有啦, 話說佢仲有隻超大契約獸, 唔知會唔會出埋呢~

左右兩隻手既武器係由鏡獸變成, 而兩隻都係正傳龍騎到有出場的~

一貫SHF龍騎水平, 個人覺得係較高的, 背隻仔都靚D~

順帶一提, 呢隻第14位龍騎其實係DECADE入面既角色, 所以會有DECADE入鏡哦~ 條龍當然係借SHF龍騎啦~

劇中兒戲地一下就爆...

刀槍並用!!~

變身腰帶個盒都拆得的呢~

配件好豐富呀, 仲有企架, 握刀手亦有兩款, 第一次唔覺D手掌係多餘~

FACEBOOK相冊:   facebook.com/henshinmacao
呢隻出得唔錯~~~~~多謝分享~~~~~~{:2_292:}
這隻出得唔錯,非常高質。

謝SOME兄支持,望指教下影相技巧~
d 個越睇越靚,不過冇儲開 龍騎 系列 .... 都係睇 post 睇下算 :42:
係呢,話時話,Abyss 有冇 契約獸 ga??thx {:1_215:}
有條大沙魚契約獸的, 仲有兩支大機槍~
呢只真系設計得幾好, 唔似系為左2集而設計出來嘅產物, 可能系當年冇擺入龍騎被放棄嘅設計之一, 相反kuuga ultimate rising form個人覺得有D求其....
其實身上的設計同當年都不太相同
太多花紋了
無的話就似好多!