Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 戰神丸參上!

(覆你)賣呢隻野簡直當人水魚,足足貴網店一倍有多
笨大果隻應該未出...., 呢隻應該係模魂版
行完此POST又證明好多人根本為買而買... {:1_204:}

連件玩具既背景都未清楚就走去入...
頭像被屏蔽
回復 18# leawong

我買玩具是看喜不喜歡,有時喜歡的角色出的差我也不會買的
其實背景對我來說不是很重要,
要搞懂角色背景才買的話, 那lego怎麼辦?
LEGO根本無角色背景可言吧

老老實實樓主砌得幾有技巧
又唔駛話好熟既....自己鐘意就可以
thks for sharing....................
回復  leawong

我買玩具是看喜不喜歡,有時喜歡的角色出的差我也不會買的
其實背景對我來說不是很重要, ...
leochiou00 發表於 12-10-2013 04:10 PM

+1
買唔買件玩具同熟唔熟套動畫有咩必然關係?
一定要係套動畫既fans/睇過套動畫先可以買/玩?

戰王丸我都有買 但係我完全未睇過魔神英雄傳
買係純粹因為佢靚/型,咁又如何?

btw呢隻戰王丸真係抵玩,不過PVC手掌擺耐左驚唔驚溶膠?
戰神丸玩幾年前出的扭蛋算了.. 戰王買左.. 不過未砌~  可惜扭蛋只出了一 set... 個時咁 hit.. 都諗佢會繼續 ...
guy_spider 發表於 29-9-2013 10:23 PM

砌起左, 但玩個時爛左, 可能過度用力, 仲界損左隻手, 超痛
砌起左, 但玩個時爛左, 可能過度用力, 仲界損左隻手, 超痛
guy_spider 發表於 17-10-2013 03:32 PM

砌超魔神條尾又係,手指都損曬
其實又冇話一定要知道個角色背景先可以買,知吾知角色背景只系買家內心情感上既分別
and..lego有電腦動畫如:生化戰士,旋風忍者
冇睇套作品就唔應該買的話......咁我屋企有一半玩具都唔應該買{:1_225:}
:74: 我只知買大陸呢啲侵權物就最唔應該 .
+1
買唔買件玩具同熟唔熟套動畫有咩必然關係?
一定要係套動畫既fans/睇過套動畫先可以買/玩?

戰王 ...
BioLo109 發表於 12-10-2013 10:10 PM

暫時未溶 第一隻買的龍神丸仲系正常{:1_228:}
原來玩玩具唔可以講錯記錯~~~重要背埋書~~~~真辛苦!
要記到足除咗日本啲玩家可以做到~真正叫做宅~((記埋主角配角生日身高......))~神技高手...
普通玩家純粹想開心下啫~感謝大大分享!