Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ~行星試相館~ SHF Life is Showtime! 魔法師最後的華麗 - Wizard

Jono 兄啲相構圖有心思~~~~~照舊支持支持~~~~~~~:)
Jono兄既光與影配合得好好 ! 請放埋其他形狀 {:1_208:}
{:1_197:}支持Jono師兄,背景好正啊!
回復 3# timothy276217
但係你咁樣騎劫人地既POST真係好冇品

第時我開POST都驚中招
F.S.飛煞 發表於 28-9-2013 12:13 PM

感謝Tim兄, 飛煞兄支持! :64:
Nothing to say! Add marks for your good photos again! ;)
Douglas.M.Saint 發表於 28-9-2013 12:49 PM

Thank you for your support all the time! :64:

Jono兄既相確實好有feel,可以介紹一下背景個水晶#飾嘛?真係好襯wizard
timothy276217 發表於 28-9-2013 02:05 PM

感謝Tim兄, 後面個水晶飾其實係個蠟燭台, 有次街邊看到就覺得好襯Wizard, 平平地就買了, 果然用得著! {:1_208:}
頭像被屏蔽
NICE PHOTO 不得了的美麗
白鳥勝子 發表於 28-9-2013 03:20 PM

感謝支持! :64:

好有feel啊d相~~!!
但係wizard條line真係無乜愛..條腰真係唔討好
旦糕仔 發表於 28-9-2013 07:15 PM

感謝支持! 同意Wizard可能係SHF中出得最差既一次...:42:
多謝師兄分享靚相
mythsgod 發表於 28-9-2013 07:30 PM

感謝mythsgod兄支持! :64:

龍型態呢?
期待啊~
御姐喵 發表於 28-9-2013 07:41 PM

哈哈...已沒有資金入手了, 急需財團B介入. :67:
非常同意,看相後,真的冇話好講。
步京暈 發表於 29-9-2013 09:26 AM

感謝暈師兄支持! :64:

你D相真係好正,我都係你FACEBOOK粉
zzMANzz 發表於 29-9-2013 12:10 PM

感謝zzMANzz兄支持! :64: 你D相都很不錯! :71:
这真是太美丽了,好图{:1_205:}
相是影得靚...
但對這個幪面的造型真的引唔起興趣...食玩除了龍爪腳電單車和戒指寵物都無再買了....:5 ...
hompage 發表於 29-9-2013 12:45 PM

感謝hompage兄支持! :64: 其實對近年既造型真係沒有最差, 只有更差...:42:

正相正景!樓主好有心機,like x1000!!
ericlai58 發表於 30-9-2013 12:09 AM

感謝eric兄支持!! :64:
Jono 兄啲相構圖有心思~~~~~照舊支持支持~~~~~~~
Somebody_Ex 發表於 30-9-2013 12:24 PM

感謝Some兄支持!! :64: Some兄最近應該很忙, 好久沒看到你的開箱文...:35:

Jono兄既光與影配合得好好 ! 請放埋其他形狀
Vince 發表於 30-9-2013 12:29 PM

感謝Vince版主支持!! :64: 有緣的話會放的!
支持Jono師兄,背景好正啊!
kaikazemi 發表於 30-9-2013 04:08 PM

KK兄好久不見! 感謝支持! :71:

感謝師兄分享靚相!
Collector 發表於 2-10-2013 02:15 AM

感謝Collector兄支持!:64:
回復 28# Jono@行星試相館

{:1_203:}系咯,好耐無見啦師兄,你D圖一如既往噶正!
本來我對呢集唔係太有興趣,但係師兄D相真係好靚,要贊一個!!!:71: