Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Gundam@EFSF

[玩具攝影] The end of paper tiger【Gundam MK V vs FAZZ!】Robot Spirit Ka Signature

nice photo.  too bad about the qc.
大大,我都入手,但未開盒
另外,隻 i gundam 都未開盒
兩隻都唔敢開盒玩

仲有,而家猶豫緊訂唔訂 ...
ah_cow 發表於 28-9-2013 11:59

唔訂隻 巴殺!{:1_216:}
really唔訂巴殺? i ordered pal.

唔訂隻 巴殺!
Gundam@EFSF 發表於 29-9-2013 09:57 AM
點解個面相咁ge:47:
咁咀直接移高左skip晒中間塊面
好似隻雀:69:
really唔訂巴殺? i ordered pal.
taken 發表於 29-9-2013 10:20

sure, drop this line!{:1_224:}
KA比普通蘿蔔魂好~~~不過我都係覺得玩GFFMC同MB系列質素比較好少少~~~{:1_237:}
依家Ka版同普通蘿蔔魂相差不大, 只係多張水貼而已....

KA比普通蘿蔔魂好~~~不過我都係覺得玩GFFMC同MB系列質素比較好少少~~~
黑色三連敗 發表於 29-9-2013 08:56 PM
依家Ka版同普通蘿蔔魂相差不大, 只係多張水貼而已....
taken 發表於 29-9-2013 11:30 PM

唉~~~~B記就係咁~~~~自己做壞招牌~~~~分分鐘變HCMPRO翻版~~~~:49:
NICE PHOTO:71::71:
呢隻野真係好睇唔好玩,對腳玩到講晒粗口{:1_225:}
呢隻野真係好睇唔好玩,對腳玩到講晒粗口
遺留 發表於 6-10-2013 09:40 PM

ching係咪指大髀位可動度低?
仲差過一般r魂......:79:
上次 拜阿爛 爛口之後 , 已放棄這條 line 了 {:1_232:}
弓起大大上roadshow:71:
弓起大大上roadshow
老文 發表於 8-10-2013 12:53

U watched too? :)
回復 29# Gundam@EFSF

當然,一睇間屋就知了……