Toysdaily 玩具日報

樓主: herculesanakin

[Hot Toys] Hot toys MMS220 The Wolverine: 1/6th scale Wolverine Collectible Figure

回復 225# eb1815

係咪爛片一套我唔知,不過首次見有ching插爛片
咁啱又就黎派貨,唔通...:58:

係爛過第一集好多……
凡加D 日本Feel 入去都會搞到爛爛地……
訂完先睇部戲, 發覺爛片一套, 好想放返出去.
eb1815 發表於 10-2-2014 11:48 AM

Ching, your comment just just hit the point!

The movie is really a 爛片!!
Oh...真係一套爛片? :80:

回復 230# tony2013

yes, 最接受唔到戲入面狼人連人地個孫女都攪, 有d懷疑佢係未有戀童癖
狼人角色OK, 不過呢套真係一套爛片....:$
This movie is really a shit. Even download is wasting of electricity...:53:
回復 231# eb1815

I see...近來英雄電影既續集都好似冇之前果d咁正 (今套狼人冇睇)
例如 ironman 3 唔係唔好,但好似冇左1;2兩集shoot to thrill 果種feel...
頭像被屏蔽
爛片一套,劇情好多矛盾位:

1) 日本仔要搶狼人能力,一開始落佢毒就得,唔洗搞咁多野
2) 原爆只要躲在洞裡就唔洗死
3) 狼人個心話好掛住阿Jean,生理上卻很喜歡搞日本妹
4) 日本妹躲藏的地方,只是兒時祖家,佢老豆點解會聯想唔到?
5) 日本仔吸了一半能力時變回後生,吸晒的話咪變返BB?

...........要寫劇本之不濟,寫多一萬字都仲有得寫......只好說現在很多外國大片編劇猶如小學雞
爛片一套,劇情好多矛盾位:

1) 日本仔要搶狼人能力,一開始落佢毒就得,唔洗搞咁多野
2) 原爆只要躲在洞 ...
neoneo 發表於 10-2-2014 04:44 PM

基本上我懷疑套戲係日本人出錢拍, 因為好 hardsell 日本文化
基本上我懷疑套戲係日本人出錢拍, 因為好 hardsell 日本文化
eb1815 發表於 10-2-2014 05:10 PM

其實除左AV,日本風都過晒氣喇!

因為套片爛,炒唔起所以唔想要:58:
套片爛係個劇本或導演問題,關人狼哩個角色事咩?
你話個造形唔吸引都情有可原。。。。。:oh:
回復  eb1815

因為套片爛,炒唔起所以唔想要
套片爛係個劇本或導演問題,關人狼哩個角色事咩?
你 ...
買買買 發表於 10/2/2014 17:42

同意!!本身已經想入一隻狼人,呢隻又多配件,所以睇之前已經訂左。睇戯於我當娛樂,佢咁拍我咁睇,又唔會話之後唔想要,講爛個人真係覺Ironman 3 更爛.......咁又唔見個個話後悔訂左mark42 (or 21):38:

之前嗰隻太貴買唔返,呢隻多配件,造型不過不失,我都有訂……講返套戲,有好多場面都好難忘,堂堂狼人居然攪到俾班忍者追殺,射到背脊箭豬咁,好狼狽,如心可忍……