Toysdaily 玩具日報

查看: 3063|回復: 14

[詢問] 有幾多人玩爛左mark V隻手腕甲?

有幾多人玩爛左mark V隻手腕甲?小弟唔知係咪太耐無轉post, 一換手就連個腕甲都飛甩{:1_224:}有無師兄維修過??
爛左好耐,HT野都係要小心D玩好
脆弱
Me.................. when display in Telford Plaza 2 months before.................... {:1_229:}

小弟玩爛左.....隻右手......:sad:

另外有一位朋友亦係中左......隻右手....

好彩及時換貨,而家裝左可動手掌上去,肯定唔會再換了。

Mk5的手背甲有好大問題,靠小小一個C位去勾住,用力一點點就裂,然後甩,失敗設計。
爛左好耐, 搞到要bid勁貴既散件:help:
爛左好耐,這隻都係勁小心D玩
小弟玩爛左.....隻右手......

另外有一位朋友亦係中左......隻右手....

好睇及時換貨,而家裝左 ...
catcat 發表於 27-9-2013 02:30 PM

我都係右手........冇理到佢了......當戰損冇左算...
點解個個都係右手???
係mark5等別脆弱。。。。
我買第一日換右手已經整爛咗,第二日換件;跟住左手又爛埋,又要去換。
從此以後唔敢再換手!
MK 6 成日拉LASER出來都好易爛

MK4好好多
各位大人,我朋友要買mk v叫我幫佢check件,可以post張相黎講解下點爛嗎?唔該晒
今日要交收了。請問邊位大佬可以幫幫忙嗎唔該?
今日要交收了。請問邊位大佬可以幫幫忙嗎唔該?
sbyk 發表於 1-10-2013 09:00 AM

師兄又唔洗咁驚,只要手背甲仲連住個c位,又可以活動就行了。

因為個連接的c位好細,爛左的話係無乜可能用膠水粘回的,放心。

呢張小弟仲未玩爛

去到呢張就爛左....

外拍之後換完件再壞多次右手,不過無影相,最後好彩keithwu516兄借單用至換到件...
師兄又唔洗咁驚,只要手背甲仲連住個c位,又可以活動就行了。

因為個連接的c位好細,爛左的話 ...
catcat 發表於 1-10-2013 09:18 AM

明白了。感謝說明啊∼∼