Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 自組分享四圖流!我們也在守護著葛咸城!#6劇照

Jimmy Gordon:

衫:PIRP Gordon 套裝
頭:雞旺repaint頭
眼鏡:原廠眼鏡
Body:雜廠仿HT素體

Robin John Blake:

頭:唔知邊度頭(好似唔係Eleven)
恤衫:PIRP Gordon恤衫
冷衫: PIRP Gordon冷衫(另外購買)
褲&鞋:手扼版黑色紀念日
外套:唔知咩牌(淘寶)
Body:HT TTL 22

PIRP Gordon套裝感想:
首先,我係淘寶翻黎,大概6魚人仔。
老實講,有驚喜,本身無預佢送素體,結果真係有!
但個所謂“高可動素體”,真係太“可動”,好容易就PK,所以換成仿HT Body。
衫褲外套Quality算幾好,唯一唔掂就係條Tie,好硬,好難打。另外恤衫條領過高,幾經辛苦先可以拉低佢= ="
本身個頭雕,我就唔太喜歡,所以另外買多個頭。
至於呢套野本身個眼鏡就算_數吧啦,我會話唔及格。

6魚人仔,雙Tie雙恤衫。有冷衫有外套有皮鞋,仲有雙皮帶,一支手槍,我個人黎講就覺得都尚算OK。

至於羅賓仔件淘寶外套,其實好麻煩,頂帽成日飛起身,要諗辦法搞搞佢。

OK,搞掂呢兩個,我個Batman 正派人物Collection完滿儲齊。(其實無Harvey、管家同Fox,不過算啦。)
等我穩日提起勁真真正正影翻一輯相啦~Yeah~
支持自組~
不過Joseph 有個頭係似多少少! btw呢個都吾差 :)
c兄淘寶運費貴嗎?(比喻買set衫的話)
支持自組~
不過Joseph 有個頭係似多少少! btw呢個都吾差
c兄淘寶運費貴嗎?(比喻買set衫的話)
kira-yamato 發表於 26-9-2013 11:29 PM

淘寶好盞鬼,無特定ge!有D寄去香港同寄去廣州只係差1蚊人仔價格,但有d就相差好遠!(寄去深圳唔使錢,寄去香港30蚊!)
所以好難講!

BTW,呢次呢個自組都算滿意喇~只係衰在恤衫領太高,同埋Tie太難打!
thank you c Hing~等我試下先
下次自組有冇心水人物?{:1_197:}
thank you c Hing~等我試下先
下次自組有冇心水人物?
kira-yamato 發表於 26-9-2013 11:40 PM

如無意外下個自組人物應該係Captain響Avengers裏面個造型。但Captain都唔係話容易搞,所以仲度緊。

我都有買呢個Gordon,個頭同眼鏡真係唔掂:42:
我都有買呢個Gordon,個頭同眼鏡真係唔掂
michael838 發表於 28-9-2013 09:57 PM

但套衫堅係得得地wor,而且可以組兩個人,感覺上唔錯。
回復 8# venson8789

係喎,件大䄛仲有鐡缐,我都係見咁抵,所以返個😁
回復  venson8789

係喎,件大䄛仲有鐡缐,我都係見咁抵,所以返個😁
michael838 發表於 28-9-2013 11:24 PM

係啊~所以我尋日特登開壇作法影左幾張Gordon,型啊!