Toysdaily 玩具日報

查看: 2614|回復: 10

[新品消息] 千值練再出 - RIOBOT 獸神萊卡〜真火透明紅髮萊卡頭

{:1_208:}係網店先有!  Yeah!  入反隻先, 之前入唔到!
you means d4toys
頂....!!!!!!!!!!!!
之前都收到風, 會有所謂日本以外既"海外版",即係呢隻透明紅髮.
日本果邊d forum 好多媽媽聲..
等我入鬼哂有血版,普通版,限定版先有網限訂定...
:42:
回復 2# iannt2011

佢得呢個官網......................
回復 3# rex_tech

隻網購限定辦之前係網度有賣過O個喎!  我之前入唔到...............
呢次入得反太好啦!
回復 5# eball_al

oh... thanks ching....

之前有消息網限係有兩個咆哮頭, 一個實色紅髮, 一個透明紅髮.
噤呢水係未都有跟兩個咆哮頭呢?
藍色頭髮影都未見㗻過
有興趣喎, 請問係邊個網訂呀?
I just ordered at D4Toys.
回復  eball_al

oh... thanks ching....

之前有消息網限係有兩個咆哮頭, 一個實色紅髮, 一個透明紅髮 ...
rex_tech 發表於 26-9-2013 02:06 PM

應該唔係, 無實色紅髮咆哮頭. 得一個透明紅髮頭. 佢WEBSITE 張圖係O甘
好似得廿隻賣...............