Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: chankb

[分享討論] Marvel's Agent of S.H.I.E.L.D. 電視劇吹水處

頭像被屏蔽
神盾無左 "AVENGERS" MOVIE 種SUPER HERO "爽快FEEL"!!
變左一套煲10集8集~特工"美劇".
MARVEL FANS 當作支線去看作接軌OK.
但來到第三集,追看迫力開始下降.
如果(美劇)去比較評分~
walking dead 值90分up的話.
神盾maybe值75分up.
個人觀感,不喜勿插!!
回復 17# oscaryiu

同意,我覺得唔緊臭,始終無啲動作場面好難有追落去既感覺,或者等後面可能會好啲掛
回復 17# oscaryiu

TV Budget  係噤上下.  Walking dead劇情婆媽, SHIELD就有d似 the A-team.
第四集, SHIELD飛去瑞典找尋一位 前SHIELD Agent 鑽石大盜, 此agent有機械透視眼.
第五集, 故事發生在香港...
第五集, 故事發生在香港...
chankb 發表於 24-10-2013 01:33 PM

因為香港有機械外星生命體,仲俾人收陀地添

回復 22# twinsenckw

haha 唔係....  好似同Rising Tide 同 Steve Roger 既體能增強藥有關, 重有一班唔多識中文既竹昇演員講廣東話...
最近香港內憂外患真係多.........