Toysdaily 玩具日報

查看: 3513|回復: 10

[新品消息] MegaHouse Variable Action 櫻花大戰 光武 (SAKURA機)

如果有埋駕駛員會更好...........{:1_197:}
如果有埋駕駛員會更好...........
ray文 發表於 25/9/2013 02:19 PM

黏土有埋駕駛員........... 買喇!:57:
黏土有埋駕駛員........... 買喇!
可變戰士 發表於 25-9-2013 02:30 PM

我都想, 佢又唔插價............{:1_206:}
我都想, 佢又唔插價............
ray文 發表於 25/9/2013 03:29 PM

之前Y拍見過3魚左右, 好貴嗎? {:1_197:}
之前Y拍見過3魚左右, 好貴嗎?
可變戰士 發表於 25-9-2013 09:25 PM

我見親都3魚中到4魚............唔覺平~:79:
我見親都3魚中到4魚............唔覺平~
ray文 發表於 26/9/2013 12:01 AM

依家要3魚中, 3魚左右應該俾人買咗!! :(

我見有盒2手拍賣中, 你去睇睇! :shiny:
依家要3魚中, 3魚左右應該俾人買咗!!

我見有盒2手拍賣中, 你去睇睇!
可變戰士 發表於 26-9-2013 12:34 AM

二手我又唔太想呢..................{:1_197:}
THX~
行貨都派左(pic from FL facebook)
回復 10# redfish

好靚,不過太細架了,figma坐唔到入去
等有緣先入