Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 隨感一亡魂

[玩具報告] [ 匠•魂 ] T.H.S.02 G1 Optimus Prime

車頭係幾樣衰,但咁細件嘅玩具真係唔應太在意(明白是就靚robot mode的原因)。我最like嘅係佢有哂所有weapons+accessories,好難得有個jet pack!是個complete "完全的OP" (是完全,不是完美)

我有美版25th Anniversary MP-01,但冇買trailer,覺得太大、太貴,唔值。這THS-02正好幫我完夢。
樓主很久不見, 一來就來這麼一個夠份量(各種意義上XD)的帖子呢~

河森文的出色讓我一直頗後悔沒趁當年大插水時抱回家...他根本只剩載具模式的外觀有問題嘛~
倒過來01的銀河文卻在一上巿時就買了回來orz
回復  紫月葵

還是那句, 見人見智。
畢竟凡事都是一體雙面, 連MP01的多合金都有玩家認為「反而影響了可 ...
隨感一亡魂 發表於 26-9-2013 08:54 PM

yup.... 我隻嘢有4條呔斷咗,要用AA膠痴!
回復 13# 馬仔

其實係我變得唔好...

回復 14# 藤井樹

多謝支持~ 我玩得多MP10就更加覺得雙腎太短....

回復 15# 莫探員

隻黑文又係有價無市, 你就好啦~{:1_211:}

回復 16# tyc

MP04個貨櫃的確唔抵玩, 單論貨櫃我最滿意真係THS-02!!

回復 18# ywwong

:@:@:@:@:@
回復 17# 手榴蛋包飯

包飯師兄很久沒見了~
看見你仍然在TD打拼有種說不出的感動...

我都係, 大插水時期求售價#%)都無買,
當我想買時已經^))~&)), 等到有一隻%))已經好似執到寶咁....
01銀河文而家不得了了...