Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Kinson007

[個人收藏] (((秘密機地)))- Part II

回復 15# DreamWorks

謝CHING 的欣賞:35:,你的油功也十分正!!不過拆開這個display箱的包裝的時候有D 麻煩:38:,因他包了太多重保護個箱,要成幾分鐘先拆得開曬:47:!!!
回復 16# Kinson007

煩少少唔緊要啦...好過有損傷要換就仲大件事...!!
呢個箱我真係推介架...!! 好正...!!

回復 12# Kinson007
可否告知小弟係邊度入手?製造商係???:64:
可否只訂造Ironman背板???可否PM小弟:64:
回復 17# DreamWorks

Dream大知吾知可否浄訂背板??
回復 19# BatIron

ironman我無入呢間廠嘅箱,因為我會入7連櫃
回復 20# DreamWorks

Dream大話自己都係用呢D箱、但係又無入呢間廠嘅箱??甘即係??
其實係口羊廠黎??好似TD完全無師兄介紹過。。。
回復 21# BatIron

我意思係呢個箱佢有兩個版本架,一個係有埋ironman背圖版本,一個係無背圖版本,因為我D背圖多數係自己整,而ironman我又無打算用呢款箱,所以ironman系列我就無入喇...!!
回復 22# DreamWorks
    知吾知係邊間公司出?剰係香港先買到???:64:
回復 23# BatIron

Facebook PM你啦...!!
唔好再響樓主個post講呢D喇...!!
回復 23# BatIron

CHING, 可以從y 拍買找hall of armor display box 應該找到,!