Toysdaily 玩具日報

查看: 17601|回復: 35

[個人收藏] 最近中了LEGO星戰毒,急須解毒

其實初入坑是THE BAT 系列,但今個月就墜入星戰深坑… {:1_236:}

初時為兩個女,盼能鍛鍊耐性、圖像思維、邏輯等能力,後來變了美其名實質一齊玩~{:1_220:}

(BACKUP: http://figurehobbyclub.tw/forum/ ... ad&tid=10572&extra=)

LEGO簡單的GIMMICK,卻非常過癮~:)

腳架也如是{:1_218:}

飛呀~~~

美模推銷~

白兵集結號~

有了X-wing, 怎少得了Tie-fighter/H-wing?{:1_225:}

然後還瘋入千鷹號~{:1_224:}

還有第六包,待續~:shiny:

還有我喜觀的叢林單車

----
特典:{:1_213:}
還有少少山塞HEROES… 能止止渴~ 山塞自己玩,怕有毒嘛… 坦白說,形神俱備,但色、膠件質素、切口位通通不太合格,平有平玩吧…
[pic del] 本版不可 post 侵權物
BYE~~~ {:1_226:}
{:1_201:}眼睇假野又算係咁喎~!!
回復 2# trumanso

A 貨變主角添............... 一魚內真吹漲...... {:1_222:}
哇,ching買lego的原因和口味跟小弟的差不多啊!!不用解藥啦,主要的lego starwar嘢,你都買了。。。。。。我沒買那麼多,只買了一件Darth Vadar‘s Tie Fighter和一堆人仔。另外,我也買了一樣的Super Hero,不過是散買的正版嘢,看上去D A貨有90%相似。等我國慶假回香港,也post d相片share一下。
Nice and may the Force Be With You:71:

Let's go with a bigger scale:57:

the cure is the huge tree houses :75:
http://shop.lego.com/en-US/Ewok-Village-10236?fromListing=listing

may the force/lego guide you:x
http://toysdaily.com/discuz/thread-207245-1-1.html
回復 4# gazza1211

其實入左12”,就唔想入heroes, 但見d friends 玩得咁過癮又忍唔住...
回復 5# evilalive

天! 我想入lego鐘但老婆唔比...
d相睇唔到, 同大大一樣中左lego SW毒, 可幸中毒不深, 只愛白兵同 bounty hunter
回復 6# ygat2005

好彩只好載具, 下一站死亡星或star destroyer...
大大, 老翻野唔好post喺到~.~
如果畀個女玩無理由唔係玩LEGO friends :he: 明顯係大大鍾意SW

呢個系列真係出得好靚, 但同時又出得好多
無底洞嚟 :55:

我驚緊會唔會喺煙屎點散買過一啲A 貨HEROES :time:
大大啲A 貨腳底同條頸有冇寫LEGO?
回復 10# darknight

not interested in tree houses :time:

death star?
white wolf has this star (below 4cows)
反而我對A 貨HEROES 有興趣, 可唔可以pm話我知邊度可以搵到 :55:
回復 9# wilson3a10

隔了一天看到嗎??? :^ 我是LEGO 初哥~ :(