Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 垃圾MKIII從新上色

奇實師父上色前問我,要MK3 紫紅色,MK3戰損版深紅色定係MK4鮮紅色,我就想夾翻MK4, MK6, 所以叫父師跟MK4去油,而我又鐘意令立立既感覺,咪叫師父噴得光身啲,跟晒MK4, 上色前師父都話只有90%相似,但完成後,我就覺得95%接近。今次真係度身訂做MK3, 完成得點都好過垃圾版MK3啦。
對我啲底收入人仕黎講好貴,值唔值就見人見智,呢到唔係賣廣告,所以唔會介紹師父,否則版主會刪除。
完成呢隻,我請要師父做多個灰色版本,跟足個限定版咁做,因為我有多個垃圾MKIII,完成後又比大家睇下效果。
雖然唔知你噴左幾錢,不過我估如果你放上網賣,噴得咁正都會賣到3K!支持!!{:1_203:}
試下都好喎,甩色版都要$2500以上先bid到:no:
樓主隻 mk3 上色好靚,但我都係喜歡原本果隻深紅色。
返新好過變晒色!!! 靚呀!!CHING!!!
其實 Mark 3 隻色, 真係原本舊版果隻暗啡紅, 而不是依家隻鮮紅
頭像被屏蔽
:71::71::71::71:

知啦,得啦!
樓主解釋左啦
我地知道哂架啦,ok?!
iwillneverlose 發表於 24-9-2013 03:08 PM
其實除左軟膠油,其他地方易刮花:63:我都想試下噴
樓主改得好好,支持...!! 呢個師傅值得推薦架,手功好好...!! 堅正..!!
Good work  :71:
頭像被屏蔽
樓主改得好好,支持...!! 呢個師傅值得推薦架,手功好好...!! 堅正..!!
DreamWorks 發表於 25-9-2013 09:25 AM

DreamWorks大師,你都識佢架?
回復 29# wai1108

我隻mark V都係靠佢架....人品超好....推介...!!
btw,唔好叫我大師啦...我同你一樣都只係玩家架咋...!!