Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014年3月魂限 SHF 黑髮孫悟空 (P3官圖)

唔知係咪因為出佢,依家舊時點的戰鬥服版比達個價又上返5魚....
呢個系列基本上宜家全部都會係魂限
SHOW 左十幾廿年啦
終於無貨出要出架咩 ?
你個街街丫笨大 !!!
wait long time................................................................2014 march.{:1_229:}

人造人17,18號等幾耐?  .............{:1_232:}
其實一隻隔下一隻出的時間,會唔會太長呀?{:1_201:}
要黎始終要黎.................必入呀~{:1_220:}
已經要出好多拉打.....依家又出美少女....DBZ.有排先出一隻............

其實一隻隔下一隻出的時間,會唔會太長呀?
宇宙之王者 發表於 22-9-2013 11:10 AM
其實一隻隔下一隻出的時間,會唔會太長呀?
宇宙之王者 發表於 22-9-2013 11:10 AM

根本一開始就無心出龍珠
已經要出好多拉打.....依家又出美少女....DBZ.有排先出一隻............
taken 發表於 22-9-2013 04:20 PM

我知,但已經好多年,拉番暈,根本唔多....
呢隻必訂,最妤出埋超級賽亞神紅髮版:71:
呢隻必訂,最妤出埋超級賽亞神紅髮版
hitsu 發表於 22-9-2013 06:26 PM

我都有諗過佢會用黑髮 repaint 再出
但戲入面講到明 撒亞人神身材係較瘦削 既... 即係要新 body
即係一係唔會出~
一係就唔跟原著 , 求九其出...
我都有諗過佢會用黑髮 repaint 再出
但戲入面講到明 撒亞人神身材係較瘦削 既... 即係要新 body
即係一 ...
玩具 發表於 22-9-2013 19:37

多數轉紅色就咁出,頂多件衫印番個「悟」字算賺左⋯
頭像被屏蔽
個樣係咪可以同之前隻超級撒亞人交換玩?
多數轉紅色就咁出,頂多件衫印番個「悟」字算賺左⋯
hitsu 發表於 22-9-2013 11:45 PM

可能畫功問題初頭仲係有字時又的確瘦瘦地