Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014年3月魂限 SHF 黑髮孫悟空 (P3官圖)

一擺完呢個POSE...腦海就開始播OP了( da~ da da~ da da da da da da~ da da da da~)
今次呢隻算幾有誠意而 ...
bebu_cars 發表於 15-4-2014 12:18 AM

好正呀, 真係唔錯呢...............:71:
[quote]悟空件衫d色淡左d....如果同無閒一樣件衫就好
taken 發表於 14-4-2014 07:48 PM

動畫係咪都唔係 ...
宇宙之王者 發表於 14-4-2014 08:10 PM

佢嘅顏色設計都唔一致,有時前一集同後一集都唔同,超西狀態件衫都有分爆氣同唔爆氣時候嘅顏色。
請問各位師兄知道MK有現貨嗎?:64:
咁快... 月中 ja wor...
玩具 發表於 13-4-2014 04:02 PM

係囉。我問訂貨間舖佢都係咁答我乜唔係月尾咩,但事實已經派咗貨仲攞埋,以後都唔好貪平嗰十零廿蚊,去返孤仔訂穩陣d。
係囉。我問訂貨間舖佢都係咁答我乜唔係月尾咩,但事實已經派咗貨仲攞埋,以後都唔好貪平&# ...
iorik 發表於 15-4-2014 12:57 PM

可能呢隻係改期3>4月所以特別d
星期六本港魂店已派,現貨in's有。

Y拍都有
可能呢隻係改期3>4月所以特別d
yugi 發表於 15-4-2014 01:25 PM

相信都係喱個原因,但最震驚係佢答日同行都收唔到通知月中派。

以前真係貪平,係遲少少都冇所謂,而家轉咗場之後照樣遲,價錢體齊,又唔就我腳,放棄。
相信都係喱個原因,但最震驚係佢答日同行都收唔到通知月中派。

以前真係貪平,係遲少少都冇所謂,而 ...
iorik 發表於 15-4-2014 01:49 PM

nonono....Son Goku and Unicon Gundam were both issued on 11Apr. This month Bandai has 3 logs to be sent, 11, 18 and 25Apr.
與 MG合照

與景品合照
回復 152# iorik

仲講咩色,唔太差.佢快快手出,我已經心滿意足! :o

話時話, 我無訂悟空,睇黎出事...網好似貨唔多,但個時比達又係咁,之後就平,希望今次都係啦~

一生的宿敵!!亂影的 勿見怪^^
回復  iorik

仲講咩色,唔太差.佢快快手出,我已經心滿意足!

話時話, 我無訂悟空,睇黎出事...網好似 ...
宇宙之王者 發表於 15-4-2014 08:42 PM

係有d鑊氣,眼見Y拍4.5 / 4.8 都被秒,比我訂價貴成條魚。
係有d鑊氣,眼見Y拍4.5 / 4.8 都被秒,比我訂價貴成條魚。
iorik 發表於 15-4-2014 09:31 PM

YES, 我係秒殺其中一員 =.="
回復 161# vinYUEN

好圖。
回復 162# iorik

我唔會高追啦~ 實會跌既,次次都係咁,如果唔跌當少買一隻,反正我無位DISPLAY,都係儲,唔會開...