Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014年2月魂限 SHF 蒙面超人Psyga (P2官圖)

今日は工場から届いた、
S.H.Figuarts 仮面ライダーサイガのサンプルを紹介します

2本の帝王のベルトの1本で、村上社長直属の用心棒。
HENSHIN!の掛け声が印象的な
仮面ライダーサイガです

ブースターライフルモード、トンファーエッジモードの
2形態に変形させ使用することが可能

http://tamashii.jp/t_item/56/
根據瑞記2月ORDER FORM, Psyga 和 電王電單車 都沒有出現, HK魂SHOP又沒有出過ORDER, 多數沒有港版
根據瑞記2月ORDER FORM, Psyga 和 電王電單車 都沒有出現, HK魂SHOP又沒有出過ORDER, 多數沒有港版
redfish 發表於 23-1-2014 11:36 AM

咁hk魂shop摺左佢啦{:1_209:}
redfish 發表於 23-1-2014 11:36 AM

即是冇通販……唔會好似11月魂shop Daft punk咁有行貨番?
即是冇通販……唔會好似11月魂shop Daft punk咁有行貨番?
玩具人生 發表於 23-1-2014 12:04 PM

Daft punk瑞記ORDER FORM有的.
港魂咁快game over~~~~~~:76:
Daft punk瑞記ORDER FORM有的.
redfish 發表於 23-1-2014 12:32 PM

謝解答:71:
因為我冇訂到龍騎電單車……諗緊會唔會有通販
睇黎瑞記咁廢都冇多
今日成功入手~~

現貨幾錢{:1_215:}
現貨幾錢
The__EnD 發表於 28-2-2014 12:40 AM

我自己早前訂既~~

其他場就見$ $$)
呢隻堅正,電鍍藍,金屬腳底,手指腳板全上色,又多武器玩,如果加埋魂stage就更完美:71:

出左幾日終於有人講lee隻野!想問下大家自己個隻有冇QC問題?我隻DQC如初版kaixa咁差!白色油上得唔平同出界,心口銀色有條痕,有點點噴漆留係身度..... 失望:79:
出左幾日終於有人講lee隻野!想問下大家自己個隻有冇QC問題?我隻DQC如初版kaixa咁差!白色油上得唔平同出界 ...
宇宙來了 發表於 28-2-2014 11:55 AM

我個隻左腳尖有一點點白油,同頸後有超大個似係水口位........
回復 58# 莫探員

唔係係正正面已經好好彩..... 師兄個隻D電鍍藍同白色上得好?因為lee兩隻色油得唔好好顯眼:55:
回復  莫探員

唔係係正正面已經好好彩..... 師兄個隻D電鍍藍同白色上得好?因為lee兩隻色油得唔好好顯眼 ...
宇宙來了 發表於 28-2-2014 02:05 PM

自覺正面冇問題 , 可能唔明顯~~