Toysdaily 玩具日報

第一次買3a,就中sad貨,切底失望

你係7仔買你可以拎返7仔幫你寄去整
mana 發表於 20-9-2013 10:45 AM

但自己搞快好N多陪~~
其實我想問,3a官塘廠係咪都有生產3a 㗎,如果佢個cs係響香港,咁直接上佢度又得唔得呢?
但自己搞快好N多陪~~
SkyPigNO1 發表於 20-9-2013 11:43 AM

自己寄要俾郵費 7仔幫你搞應該唔駛
七仔訂左隻atom,前幾日去左取貨,
難得中秋比較得閒,可以黎個亮燈儀式,
點知隻atom唔着燈,
依 ...
Lok2103 發表於 20-9-2013 12:06 AM

其實師兄你攞返隻atom返七仔,叫他幫你去3a換,叫他快啲,話曬7仔條4眼仔大大聲話是3a總經銷:x ,他櫥窗啲 3aDisplay 是3a放在他那裡,你比他換又快,又可慳返啲郵費,老實師兄點解要在七仔訂貨,又貴又多問題!不如去BAMBALAND STORE 訂或去Yahoo bid,又不用受氣,那間店時常都問題多多,:70: 小心小心。:56:
3A 中 Sad ,冇野好驚!!
客戶服務會幫到你{:1_220:}
師兄你兩個 post 都鬧間鋪鬧得激過版主,有冇什怨屈呀??

其實師兄你攞返隻atom返七仔,叫他幫你去3a換,叫他快啲,話曬7仔條4眼仔大大聲話是3a總經 ...
fireball91 發表於 20-9-2013 04:59 PM
3A售後服務:71::71:

回復 21# bababa

其實我都想叫啲師兄小心7仔,上次post我都講了一些,以下昰我同個Friend的親新經歷,不喜勿插,條四眼仔同條肥仔,叫你買嘢當你神,又話$3xx一個印 ,吸了15個有$3xx  有Redeem Coupon:59: ,我和個friend都唔知有十幾張,:53:張Coupon好似張廢紙什麼都唔用得,頂吳導人,就不如不要這樣,條四眼仔又話自己話不到事,但又話你下次再買嘢,送什麼什麼嘢比你,我個friend買了$4千幾,條友話送件3aTee比他,白色香港會場版那件,跟住又話Size 是XXL,話下次你再買嘢才送,今次送2012會員頂cap 或啤牌,但我朋友沒有要。

,那條四眼PK問他3a,  HT,Ss,什麼都話唔清楚{:1_236:} ,食飯你清唔清楚,主要不是要他送嘢,條友自己吹,入了會什麼折扣都無,入來做甚麼,上次問他有無(  FANTONE DE PLUME),他問我是什麼!:blame:
吹脹,我不是個打手,我是一個玩家,其實我想講初玩3A figure啲師兄知,如想買不要在這店買,又貴和不要做7仔會員!其實我都Send email去3A CS 問7仔是否是你們的總經銷!!!
回復  bababa

其實我都想叫啲師兄小心7仔,上次post我都講了一些,以下昰我同個Frie ...
fireball91 發表於 20-9-2013 07:54 PM

我係佢度訂過3A產品,佢D價仲貴過現貨yahoo度bid
Coupon 只可以在正價貨品上用,而佢D正價價錢加Coupon減價後,仲貴過其他鋪頭買
就這兩個情況,你地仲會幫襯佢嗎?而家只係好間唔中,無嘢做至落去睇下。
唔.... 呢個 post 應該差不多去黑洞了

總之自己聯絡 3A CS 吧
回復 24# mark12345

Agree with you..:71:
位位師兄都好熱心解答,真係非常感謝
但我仲有幾個問題,
除左網上訂,同七仔,
仲有咩地方可以買到three a既野?

另外係唔係一定要寄去three a總部
親自拎去佢總部得唔得?
位位師兄都好熱心解答,真係非常感謝
但我仲有幾個問題,
除左網上訂,同七仔,
仲有咩地方可以買到thre ...
Lok2103 發表於 20-9-2013 10:28 PM

佢地會強烈建議你寄去,上次我上去係因為我o向佢地公司附近做野。
其實我上網訂唔到3A嘢,所以好多時到喺7仔,貴D都冇辦法
在我角度黎睇,哩個情況唔係叫sad,
係3A既技術層面力有不逮。。。
粗d講句係:唔夠班!!

我少玩3A,只買過兩次共4件貨,
咁橋4件都有燈效。
第一次係買左兩隻HALO,
兩隻左手既燈都唔著,
其中一隻仲無埋back pack。
件貨我玩都未玩過,
第二日就拎番去3A整,
兩條左臂一件back pack,
整左個半月。。。
隻野攞到番黎已經無晒mood玩。。。

第二次係買左對橫山宏既Krote,
幸運地只係隻限定版炮管唔轉,同埋隻野發晒霉。。。
3A好有禮貌咁答我會換隻新既畀我,
但係要我先畀番隻壞既佢,
再等大概兩個月,
先會有貨。。。
我話可唔可以我先keep住隻壞既玩住先,
有貨再換畀我?
佢話唔得,不如同我維修隻壞架啦,
一個月OK!!
我話我只係買過3A兩次,
兩次都係電有事,
仲要唔明點解無能力做好,
但係係都要加電飾??