Toysdaily 玩具日報

Hottoys 1/4 batman 終於開始派貨啦!

唉{:1_206:} 明天又要出去換:63:
[img][/img]
:Q
...............................
唉 明天又要出去換
[/img]
piyin 發表於 12-10-2013 09:35 PM

民張相既QC咁似A貨既:69::47:
派貨速度其慢....停左係29號咁...
(我30號....)
重要派 sad 貨...
Looks like the regular stock available now, just pick up mine today
Just called Toy Hunters.  All invoices can be collected!!
Just called Toy Hunters.  All invoices can be collected!!
dengeki 發表於 17-10-2013 07:49 PM

普通版都攞得嗎?
8月單ok?{:2_295:}
Confirm 左全部日子可取貨?{:1_215:}
咁開心可以拎了? 今日收工仲上去望望不過員工又話未到我呢? (我只說我是那一天的單, 因忘了拎receipt在身)
剛問了, 原來係: "特別版"的全部可以拎 (即展覽昤去訂的人), 而我呢d去CTMA訂普通版的人.....目前只可以collect "skin"先...
全部special edition可取貨,普通版未得
普通版可取未?thx
剛剛開盒見隻鞋邊有掉皮, 想問如果去換, hottoys會開盒全新還是局部換件?
回復 134# Gealex11

師兄應該要拎返成個body返去, HT員工會俾幾盒有人換過件o既你睇, 除非都係有明顯問題, 如果唔係HT唔會特登開一盒新o既俾人換