Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【黑暗騎士再起】Hot Toys QS001 1:4 Batman

假若有1000人擁有首日定貨單, 派(首日單)貨第一日應該就起碼有1000件貨.
如果ht有2000至3000件貨在倉, 為何要派完首日單才派第二日單?? 點解唔一次過派首3 日單???
如果1/4 batman 上 d 貨而家仍在生產線, ht在過去一年做過d 咩????
假若有1000人擁有首日定貨單, 派(首日單)貨第一日應該就起碼有1000件貨.
如果ht有2000至3000件貨在倉, 為何 ...
格仔餅 發表於 30-9-2013 06:40 PM

你認為間舖可以擺到幾多盒?仲要有些人唔係即 call 即攞,唔清緊一定數目,點樣加貨??去雅虎看看有幾多首日取貨單先啦!這堆單唔清也去不到下一批。

即係最盡拖一個月派第二水!大家慢慢等!
好作品,好鍾意batman呢種黑色手法!:71:
你認為間舖可以擺到幾多盒?仲要有些人唔係即 call 即攞,唔清緊一定數目,點樣加貨??去雅虎看看 ...
hk小文 發表於 30-9-2013 06:48 PM

訂野果陣排隊排到落街就得?攞貨果陣就成受唔到????
早拎貨, 係要有付出的..........
回復 126# 格仔餅
我 諗 你 有 少 少 誤 會 , 佢 意 思 係 好 多 可 以 攞 貨 嘅 單 都 未 去 攞 , 放 哂 上 y 拍 , 收 電 話 內 30 日 提 貨  , d 炒 家 大 把 時 間 , 玩 家 就 等 吓 啦 !!
回復 127# Toys_fan
agree , 其 一 係 食 炒 價 , 其 二 係 動 漫 排 幾 粒 鐘 !!
回復  格仔餅
我 諗 你 有 少 少 誤 會 , 佢 意 思 係 好 多 可 以 攞 貨 嘅 單 都 未 去 &# ...
ironrobben 發表於 1-10-2013 06:18 PM

師兄,拍我都係講道理,絕1賣綱上其實只有20幾張單同3盒現貨,部份單重要係12月之後,ht唔係連20盒都無位放下話,再講,ht可以安排訂時落街排隊,點解唔可以安排大d地方派貨?我都係為-討論下
師兄,拍我都係講道理,絕1賣綱上其實只有20幾張單同3盒現貨,部份單重要係12月之後,ht唔係連20 ...
格仔餅 發表於 1-10-2013 10:05 PM

其 實 我 都 係 第 三 日 單 , 都 重 係 等 緊 , 不 過 HT 嘅 制 度 不 嬲 都 係 咁 , 玩 遲 D 囉 , 最 緊 要 貨 對 辦 ,  玩 得 開 心 最 緊 要 !!{:1_208:}