Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] DX02 VS DX12 一問

回復 11# 東方無敵

如果有EB果隻JOKER,當然要隻1/4;如果只有DX11,真係DX12先合襯
多謝各位師兄既意見~
想問 dx02 同埋 dx12 既原本定價係幾多 ?
多謝各位師兄既意見~
想問 dx02 同埋 dx12 既原本定價係幾多 ?
ricky246 發表於 17-9-2013 09:15 AM

我覺得原價無意思既, 最緊要市價幾多. 你去買二手棲, 會唔會查原價幾多?
回復 13# Andrewbacigill

有新買新,要高追都唔追咁舊既,成日都話HT多野要換,過左14日保用真係要自救,做乜仲死要全新未開?係HT門市就一定要全新,上網全新定二手都冇人包保用,咁我做乜要同你接火捧+抽盒旦?:36:
回復 15# adidas

THANK YOU C HING~
DX12我都好想後追,但係見到個價錢,諗下橫掂都遲左,唔爭在等多兩年等SUPERMAN & BATMAN上個陣先買~~
能力許可的,及時行樂,能力有限的,等下無防,你睇1966batman以前的玩具同而家已經有得比,TDK都一樣,只會再有新版本玩具更勝舊版,係冇可能dx12就係終極:77:
回復 5# lainam516

我就係買左dx11, 所以先想搵返隻batman 想拍stop motion. 因為其實我唔like batman, 我like joker. 但拍stopmotion 無理由無batman 得一隻joker. heheheh
回復 19# adidas
認同師兄, 我都會買Check 左件的, 至少交收時我都可以睇下有無問題...
買盒全新未開過, 俾完錢返到屋企有事已經太遲...
回復 23# ricky246

有能力既話咪買dx12...
如果唔係大愛又唔想咁貴買...
不如買隻mms算... 反正你都係拍stop motion用
回復 25# lainam516

可惜冇可動眼,如果唔係買MMS都好合理
我覺得拍Stop motion 揀DX12好D, 可動眼拍stop motion會好直實, 好有靈魂o
頭像被屏蔽
回復 26# adidas

師兄.. 係wo.. 又係道理!!
咁樓主買DX12啦... 我覺得比較值D同埋價值高D...
如果再遲D買真係估唔到會係要用幾多錢=3=
咪住先 ????各師兄..........dx02 無得動眼架咩 ????? 唔係ma?????死啦...咁就真係要買dx12 啦~