Toysdaily 玩具日報

[分享討論] TOPEAM TSD-001 SD 柯柏文 (多圖)

問題已解決,謝謝
真係不吐不快,個半月前左右在雞旺二樓某角位舖見標價一魚六蟹買左隻紅色普通版(上電梯到二樓直行,廁所前轉右 ...
ericlai58 發表於 23-11-2013 02:34 AM

你好!本人乃係你所講那店的店主。

首先呈清,所有的貼紙都不會放在盒內,全部都係收左錢另外再俾的,貼紙太小,會否漏左係個膠袋度不察覺呢?如果你真係搵唔到,可以直接到本店補回給你,不用太勞氣啊! (注意:星期日休息)

其他野不多說了,清者自清,問心無愧便是了。THX!
你好!本人乃係你所講那店的店主。

首先呈清,所有的貼紙都不會放在盒內,全部都係收左錢另外再俾的 ...
tokyoeki127 發表於 24-11-2013 05:54 AM

你好,首先我亦有必要澄清當日購買前,我特意詢問貼紙有否被抽起時,你確實是即開盒給我看貼紙在盒內,跟著我還問為何另一盒盒外有張圓形貼紙印左隻紫色版柯柏文,是否特別版?但現在不是爭論貼紙在盒外定盒內,既然老細你肯在這裡正面回應我,及肯補回貼紙給我,這點已經很足夠,亦證明你是負責任的人,老實店舖,謝謝!
上色我噴左兩隻...

上色我噴左兩隻...

big_fish 發表於 25-11-2013 09:57 AM

你隻黑色幾靚喎:58: