Toysdaily 玩具日報

查看: 9980|回復: 18

[詢問] Hot toys 換件問題

我岩岩拎左隻貓女發現條腰帶係當眼位置有明顯甩柒後補柒既痕跡,咁係咪14日內可以拎去換?因為上黎見到你地既feedback好似hottoys要爛左先有得換件?thanks
我岩岩拎左隻貓女發現條腰帶係當眼位置有明顯甩柒後補柒既痕跡,咁係咪14日內可以拎去換?因為上黎見到你地 ...
kit777 發表於 15-9-2013 10:53 AM

14日內可以上去換.
14日內可以上去換.
coltrane 發表於 15-9-2013 11:12 AM

我見有其他大佬話hottoys貓女眼罩左右唔對稱都話唔比換,所以唔知佢地出廠補番油換唔換得
我見有其他大佬話hottoys貓女眼罩左右唔對稱都話唔比換,所以唔知佢地出廠補番油換唔換得
kit777 發表於 15-9-2013 11:19 AM

攞埋單上去換就得.
我發現我拆唔到條BELT出黎.. 原來貓女條BELT係痴實左...
我發現我拆唔到條BELT出黎.. 原來貓女條BELT係痴實左...
kit777 發表於 16-9-2013 10:25 AM

主體係成隻攞上去換, 唔係單換條 Belt 嫁.
竟然條Belt除唔到又唔係真係太大問題,就唔好換啦…個part除唔到全成隻換,隨時越換越衰:o
主體係成隻攞上去換, 唔係單換條 Belt 嫁.
audiokids 發表於 16-9-2013 11:03 AM

原來係咁! 另外想問D膠水積可唔可以自己清的? 黑色面既物料上面有少少膠水積應該用咩黎沬? 我怕D事係人地眼中可能係好小, 小小事都拎去換我怕比人小...
原來係咁! 另外想問D膠水積可唔可以自己清的? 黑色面既物料上面有少少膠水積應該用咩黎沬? 我怕D事係人 ...
kit777 發表於 16-9-2013 12:12 PM

呢個我無經驗, 但你未攪過, 到時可能越攪越差, 不如直接去換過隻, 換唔到先番來想辦法.
呢個我無經驗, 但你未攪過, 到時可能越攪越差, 不如直接去換過隻, 換唔到先番來想辦法.
audiokids 發表於 16-9-2013 12:22 PM

收到! 多謝指教!
攞貨果陣 Hottoys 哥哥話明條Belt唔除得㗎,除咗就冇得換!
如果真是很外眼就换,不是就不要换。我剛剛上了HT换身,因件衫爆線及脱膠,之後個sale話爆線無得换因隻隻都會有爆線問題,但脱膠可换及只可看兩隻。其後取架上已開盒CW比我睇,第一隻背後有2個白色漬及線位問題,我再要求睇多隻,但sale開始講說話比我聽。如你不同他理論就無機會,我就話線囗問題好重要玩玩吓爆線無得再换之後死死氣再换開盒貨比我。所以换之前三思,因開盒係次貨

Enterbay果兩個男店員都好好態度,直頭係十分好禮貌,希望enterbay連公仔版權都可以搶多啲番黎,比hottoys知道服務既重要性
其實我都係比呢度換過野既朋友嚇親,所以想上黎問清楚啲先行動,hottoys一味多店員。。
如果真是很外眼就换,不是就不要换。我剛剛上了HT换身,因件衫爆線及脱膠,之後個 ...
piyin 發表於 16-9-2013 10:30 PM

最後換得滿意嗎?
ok,態度接受:45: