Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 偷渡入境也值得的: threeA ATOM

電池蓋下面塊甲甩左~
胸&腰接合位,合唔齊~
上身肩膀左右活動位卡死~~

我諗唔全隻換都唔得
SkyPigNO1 發表於 22-9-2013 07:07 PM

3a換件應該問題不大,可惜要遲玩了。

包裝上已經夠晒保護,我諗唔太關運輸過程事,掛?
回復  hmsam76

正常
好似個底有個隼位入正先好拍入去

不過我最唔明係點解個蓋位有電缐 ...
alfred_cht 發表於 23-9-2013 12:38 AM

蓋位重要係雙重關節,要就位"推"回,明明有更簡單的方法,但就用復雜設計,無啦啦增加sad貨機會。
舊化實在做得太正!!!!
我仲未搵到LR 621 電,請問c hing 邊樹有?
我仲未搵到LR 621 電,請問c hing 邊樹有?
saihttam 發表於 24-9-2013 08:59 PM

其實即是AG1, 日本城$12有一大排。

回復 80# catcat

原來係LR60........{:2_299:}

唔該曬大大
off topic 一下. 想請教下cat大 如果自組walking dead rick 應該用ttm幾多?
off topic 一下. 想請教下cat大 如果自組walking dead rick 應該用ttm幾多?
mistaleung 發表於 30-9-2013 01:10 PM

比個完美示範師兄睇,以下係KATO X SEANJOB的出品:

用左TTM-17(小龍BODY)再自改加長腰。

演員真人頭型偏大,用瘦身素體比較好,但又要就番高度。

所以用TTM22再加長腳粒,會係比較易的方案。
橫掂推左個POST上嚟,UPDATE一下。

玩過ATOM,最後還是追了AMBUSH...

隻ATOM 我都閞不到燈,後面個風扇要用手䡛一吓才轉,個蓋位啲電缐會不會整懷!3A啲電子嘢我怕了,其他嘢和舊化都ok,上次隻橫山宏也是電子嘢有問題!{:1_198:}
回復 84# catcat

論實品, 我喜歡AMBUSH 多於ATOM

回復 85# rodman91

我都怕電子嘢:63:, 已放低ATOM維修, 不知何時攪好, 職員冷冰冰的:69:
回復  catcat

論實品, 我喜歡AMBUSH 多於ATOM
南斗水鳥拳 發表於 30-9-2013 07:40 PM

Ambush下盤可動麻麻,但企得好穩。

上色個人覺得ambush隻藍色甩青靚D。

同atom一樣,雙手太大動作時,油壓管伸盡會甩。

唔計主角情結的話,整體AMBUSH好一點。
比個完美示範師兄睇,以下係KATO X SEANJOB的出品:

用左TTM-17(小龍BODY)再自改加長腰 ...
catcat 發表於 30-9-2013 01:40 PM

受教了.. 感激

加高腳joint容易嗎?
受教了.. 感激

加高腳joint容易嗎?
mistaleung 發表於 30-9-2013 08:42 PM

不是加,而是換,好似雷神,TTM20個一類特長腳JOINT。