Toysdaily 玩具日報

[改造交流] Kamen Rider Girls 第3輯 響鬼 ヒビキ 爆裂強打 !!

Kamen Rider Girls 3輯  響鬼  ヒビキ

東攪攪西攪攪,同時間整下響鬼, 整下OOO, 又整下Decade,又整下the Bee,又整下龍騎。。。 {:1_206:}

最后終于以sexy度爆裂強打嘅響鬼跑出:shy: 。

今次個頭妝係成年幾前入手,都係強國師父,記憶應該一人魚仔妝+一人魚仔素頭。

妝一般般啦,唔記得乜名, 今次推介唔倒比大家。要推, 推上次個Wizard既師父好好多。

呢個頭妝原先没打算作為Rider Girls 響鬼。上星期突然諗起呢個頭發既配色啱晒ヒビキ。嘿嘿。

第一個以包膠Body既Kamen Rider Girl誔生!!!! {:1_221:}  

Body Phicen 4.0拆件 1.8人魚仔,響鬼大膠1魚仔。音擊棒係BM figure借用。

係咁多,實在大家所見,身上都已經冇幾多野計銭。:(

今次個做型我幾滿意。咸濕仔:) 之餘, D尺寸good fit 又包膠Body:love:

手機渣圖, Sorry

雖然唔係好Fit身,但整體感覺良好舒服,吸引度高
運用紫色頭髮更顯師兄的聰明及功力
PS : 多謝師兄的美圖正post
回復 2# 神宗一郎

Thanks a lot:65:
實物會好D, 我D渣圖無立體感...
頭像被屏蔽
好有創意∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
回復 4# 超港人

Thank you, 坦白講, 我卻係 :46:
正:35:
我自己覺得肚,大脾,手蹅位加小小紫色,透明度高的布會性感D{:1_197:}
回復 7# 小小玩具迷

多謝comment, 我都覺over左, 但實物都OK, 又懒加改, 手上又著手3只新野。要遲D先慢慢改。
:46: 嘩! 好正, 如果係上臂位/大脾位/腰, 加番一塊塊甲唔知會唔會重正的呢? :D
Very good!
Support!